Medjugorjéből üzen a Szűzanya!

Kedves Testvérek! Ma Medjugorje az a hely a világban, ahol a Menny találkozik a földdel. Ez a boszniai horvát falu az a hely, amit a szűzanya kiválasztott magának, hogy Szent Fia üzeneteit közvetítse félénk. Ezen blog célja az, hogy megismertesse Medjugorje üzenetét mindenkivel.

2010. november 5., péntek

1987.01.08.

„Drága gyermekek! Szeretném megköszönni nektek az üzeneteimre adott minden válaszotokat. Különösen köszönöm, drága gyermekek, minden áldozatotokat és imátokat, amit felajánlottatok nekem. Drága gyermekek, továbbra is akarok nektek üzeneteket adni, de mától nem csütörtökönként, hanem minden hónap 25-én. Eljött az idő, amikor beteljesedett az, amit az én Uram akart. Mostantól kevesebb üzenetet adok, de továbbra is veletek maradok. Ezért kérlek, drága gyermekek, hallgassátok meg üzeneteimet és éljetek azok szerint, hogy így vezethesselek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1987. január 8-án a Szűzanya bejelenti, hogy továbbra is szeretne üzeneteket adni, de ez többé nem heti, hanem havi üzenet lesz, minden hónap 25-én, Marija közvetítésével.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése