Medjugorjéből üzen a Szűzanya!

Kedves Testvérek! Ma Medjugorje az a hely a világban, ahol a Menny találkozik a földdel. Ez a boszniai horvát falu az a hely, amit a szűzanya kiválasztott magának, hogy Szent Fia üzeneteit közvetítse félénk. Ezen blog célja az, hogy megismertesse Medjugorje üzenetét mindenkivel.

2011. február 5., szombat

2011.01.25.

Drága gyermekek! Ma is veletek vagyok, nézlek benneteket és megáldalak, és nem veszítem el a reményt, hogy ez a világ jóra fordul, és béke fog uralkodni az emberek szívében. Öröm fog uralkodni a világban, mert megnyíltatok a hívásomra és Isten szeretetére. A Szentlélek megváltoztatja azok sokaságát, akik igent mondtak. Ezért azt szeretném mondani nektek: köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010.12.25.

Drága gyermekek! Ma Fiammal, Jézussal bőséges örömet és békét szeretnénk nektek adni, hogy mindnyájan örömteli hordozói és tanúi legyetek a békének és az örömnek ott, ahol éltek. Gyermekeim, legyetek áldás és legyetek béke. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010.11.25.

Drága gyermekek! Nézlek benneteket, és a szívetekben reménytelen halált látok, békétlenséget és éhséget. Nincs imádság, sem Istenbe vetett bizalom, ezért a Magasságbeli megengedi, hogy reményt és örömet hozzak nektek. Nyíljatok meg! Nyissátok meg szíveteket Isten irgalma előtt és Ő mindent meg fog adni nektek, amire szükségetek van és betölti szíveteket békével, mert Ő a béke és a ti reményetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010.10.25.

Drága gyermekek! Ez az idő legyen számotokra az imádság ideje. A hívásom, gyermekeim, meghívás szeretne lenni számotokra, hogy határozzátok el, a megtérés útját követitek. Ezért imádkozzatok, és kérjétek Minden Szentek közbenjárását. Legyenek ők számotokra példakép, buzdítás és öröm az örök élet felé. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010.09.25.

Drága gyermekek! Ma veletek vagyok és mindnyájatokat megáldalak édesanyai áldásommal, a békével és arra buzdítalak titeket, hogy még jobban éljétek meg hitéleteteket, mert még gyengék vagytok, és nem vagytok alázatosak. Arra buzdítalak benneteket, hogy kevesebbet beszéljetek és többet tegyetek személyes megtérésetekért, hogy gyümölcsöző legyen tanúságtételetek. És az életetek szüntelen imádság legyen.  Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.2

2010.08.25.

Drága gyermekek! Ma is nagy örömmel szeretnélek újra hívni benneteket: imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. Ez az idő legyen számotokra a személyes imádság ideje. Találjatok helyet a nap folyamán arra, hogy összeszedettségben örömmel imádkozzatok. Szeretlek benneteket és megáldalak mindnyájatokat. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010.07.25.

Drága gyermekek! Újra arra hívlak benneteket, hogy örömmel kövessetek engem.  Szeretnélek mindnyájatokat Fiamhoz, Üdvözítőtökhöz vezetni. Nem vagytok tudatában annak, hogy Nélküle nincs örömötök és békétek, sem jövőtök, sem örök életetek. Ezért gyermekeim, használjátok ki ezt az időt örömteli imára és önátadásra. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra!

2010.06.25.

Drága gyermekek! Örömmel hívlak mindnyájatokat, hogy üzeneteimet örömmel éljétek meg, mert gyermekeim csak így lehettek közel Fiamhoz. Én egyedül Őhozzá szeretnélek elvezetni mindnyájatokat, mert csak Benne talál békét és örömet a szívetek. Megáldalak mindnyájatokat és mérhetetlen szeretettel szeretlek titeket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010.05.25.

Drága gyermekek! Isten megadta nektek a kegyelmet, hogy éljetek, és védelmezzetek minden jót, ami bennetek és körülöttetek van, és biztassatok másokat is, hogy jobbak és szentebbek legyenek; de a sátán nem alszik és a modernizmus által eltérít és a saját útjára vezet benneteket. Ezért, gyermekeim, Szeplőtelen Szívem iránti szeretetből szeressétek Istent mindenek felett, és éljetek a parancsai szerint. Így értelme lesz az életeteknek, és béke fog uralkodni a földön. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010.04.25.

Drága gyermekek! Ebben az időben, amikor különös módon imádkoztok és a közbenjárásomat kéritek, hívlak benneteket gyermekeim, imádkozzatok, hogy imáitok által segíthessek nektek, és így minél több szív megnyíljon üzeneteimre. Imádkozzatok a szándékaimra! Veletek vagyok és Fiamnál közbenjárok mindnyájatokért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010.03.25.

Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy legyetek erősek az imában és azokban a pillanatokban, amikor kísértést szenvedtek. Örömben és alázatban éljétek meg keresztény hivatásotokat és tegyetek tanúságot mindenkinek. Veletek vagyok, és Fiam, Jézus elé viszlek mindnyájatokat, és Ő lesz a ti erőtök és támaszotok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra

2010.02.25.

Drága gyermekek! Ebben a kegyelmi időben, amikor a természet is készül, hogy az év legszebb színeit adja, arra hívlak benneteket, gyermekeim, hogy nyissátok meg szíveteket a Teremtő Isten előtt, hogy Ő átváltoztasson és saját képére formáljon benneteket, hogy így mindaz a jó, ami elszunnyadt szívetekben, új életre és az örökkévalóság iránti vágyakozásra ébredjen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010.01.25.

Drága gyermekek! Ez az idő legyen számotokra a személyes imádság ideje, hogy a hit magja növekedhessen a szívetekben, és örömteli tanúságtétellé fejlődjön mások számára. Veletek vagyok, és szeretnélek buzdítani mindnyájatokat: növekedjetek, és örvendezzetek az Úrban, aki teremtett titeket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2009.12.25.

Drága gyermekek! Ezen az örömteli napon Fiam, a béke Királya elé viszlek mindnyájatokat, hogy békéjét és áldását adja nektek. Gyermekeim, ezt a békét és áldást osszátok meg másokkal a szeretetben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2009.11.25.

Drága gyermekek! Ebben a kegyelmi időben arra hívlak mindnyájatokat, hogy újítsátok meg családi imáitokat. Örömmel készüljetek Jézus eljövetelére. Gyermekeim, szívetek legyen tiszta és befogadó, hogy szeretet és melegség áradjon általatok minden szívbe, mely távol van az Ő szeretetétől. Gyermekeim, legyetek az én kinyújtott kezem, a szeretet keze mindazok számára, akik eltévedtek, akiknek nincs már hitük és reményük. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2009.10.25.

Drága gyermekek! Ma is az áldásom hozom nektek, mindnyájatokat megáldalak, és arra hívlak, hogy növekedjetek ezen az úton, amelyet Isten az üdvösségetekért kezdett el általam. Imádkozzatok, böjtöljetek, és örömmel tegyetek tanúságot a hitetekről, gyermekeim, és a szívetek mindig legyen telve imával. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2009.09.25.

Drága gyermekek! Örömmel és kitartóan munkálkodjatok a megtéréseteken. Ajánljátok fel minden örömötöket és szomorúságotokat Szeplőtelen Szívemnek, hogy mindnyájatokat szeretett Fiamhoz vezesselek, és így Szívében örömre találjatok. Veletek vagyok, hogy tanítsalak és az örökkévalóság felé vezesselek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2009.08.25

.Drága gyermekek! Ma újra a megtérésre hívlak benneteket. Gyermekeim, nem vagytok eléggé szentek és nem sugározzátok a szentséget mások felé. Ezért imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok és munkálkodjatok személyes megtéréseteken, hogy Isten szeretetének jelévé válhassatok mások számára. Veletek vagyok, és az örökkévalóság felé vezetlek benneteket, amelyre vágyakoznia kell minden szívnek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2009.07.25.

Drága gyermekek! Ez az idő legyen számotokra az imádság ideje. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra

2009.06.25.

Drága gyermekek! Örüljetek velem, örömmel térjetek meg és adjatok hálát Istennek jelenlétem ajándékáért közöttetek. Imádkozzatok, hogy a szívetekben Isten legyen életetek középpontjában és tegyetek tanúságot az életetekkel, gyermekeim, hogy minden teremtmény megérezze Isten szeretetét. Legyetek az én kinyújtott kezem minden teremtmény felé, hogy közeledhessenek Isten szeretetéhez. Megáldalak benneteket anyai áldásommal. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2009.05.25.

Drága gyermekek! Ebben az időben arra hívlak mindnyájatokat, imádkozzatok, hogy a Szentlélek leszálljon minden megkeresztelt teremtményre, megújítson benneteket a Szentlélek és elvezessen hitetek tanúságtételének útjára; titeket és mindazokat, akik távol vannak Istentől és az Ő szeretetétől. Veletek vagyok és közbenjárok értetek a Magasságbeli előtt. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2009.04.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak mindnyájatokat, hogy imádkozzatok a békéért és tegyetek róla tanúságot a családjaitokban, hogy a béke válhasson a legnagyobb kinccsé ezen a békétlen földön. A Béke Királynője és a ti édesanyátok vagyok. A béke útjára szeretnélek vezetni benneteket, amely egyedül Istentől származik. Ezért imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2009.03.25.

Drága gyermekek! Ebben a tavaszi időben, amikor téli álmából ébredezik minden, ébresszétek fel ti is imádsággal a lelketeket, hogy kész legyen befogadni a Feltámadott Jézus világosságát, hogy Ő közelebb vonhasson benneteket, gyermekeim, a szívéhez, s így nyitottá válhassatok az örök életre. Imádkozom értetek és közbenjárok a Magasságbelinél őszinte megtérésetekért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2009.02.25.

Drága gyermekek! Az önmegtagadás, ima és bűnbánat idejében újra hívlak benneteket: menjetek, gyónjátok meg bűneiteket, hogy a kegyelem megnyithassa szíveteket és engedjétek meg, hogy megváltoztasson benneteket. Térjetek meg gyermekeim, és nyíljatok meg Istennek és a rólatok alkotott tervének. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2009.01.25.

Drága gyermekek! Ma is imádságra hívlak benneteket. Legyen az imátok olyan, mint egy mag, amelyet a szívembe helyeztek, és értetek odaadhatok Fiamnak, Jézusnak lelketek üdvösségéért. Azt szeretném, gyermekeim, hogy mindnyájan beleszeressetek az örök életbe, amely a ti jövőtök, és minden földi dolog segítség legyen számotokra, hogy közelebb kerülhessetek a Teremtő Istenhez. Azért vagyok veletek ilyen sokáig, mert téves úton jártok. Gyermekeim, csak az én segítségem által fog megnyílni szemetek. Sokan vannak, akik megértik, hogy üzeneteimet élve a szentség útján, az örökkévalóság felé haladnak. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2008.12.25.

Drága gyermekek! Rohantok, dolgoztok, gyűjtögettek, de áldás nélkül. Nem imádkoztok! Ma arra hívlak benneteket, hogy álljatok meg a jászol előtt, és elmélkedjetek Jézusról, akit nektek adok ma is, hogy megáldjon benneteket, és segítsen nektek megérteni, hogy nélküle nincs jövőtök. Ezért, gyermekeim, adjátok át életeteket Jézus kezébe, hogy vezessen benneteket és őrizzen meg minden rossztól. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2008.11.25.

Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy ebben a kegyelmi időben imádkozzatok azért, hogy a kis Jézus megszülessen a szívetekben. Ő, aki maga a béke, általatok az egész világnak békét adhasson. Ezért gyermekeim, szüntelenül imádkozzatok ezért a zaklatott, reménytelen világért, hogy a béke tanúivá váljatok mindenki számára. Hadd áradjon ki szívetek által a remény, mint a kegyelem folyója. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2008.10.25.

Drága gyermekek! Különleges módon hívlak benneteket, hogy imádkozzatok a szándékaimért, hogy imáitokkal megállítsátok a Sátán tervét ezen a földön, amely minden nap egyre távolabb van Istentől, önmagát teszi Isten helyébe, és lerombol mindent ami szép és jó a lelketekben. Ezért gyermekeim, fegyverkezzetek fel imával és böjttel, hogy tudatában legyetek annak, mennyire szeret benneteket Isten, és tegyétek Isten akaratát. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívsomra.

2008.09.25.

Drága gyermekek! Ma is veletek vagyok, nézlek benneteket és megáldalak, és nem veszítem el a reményt, hogy ez a világ jóra fordul, és béke fog uralkodni az emberek szívében. Öröm fog uralkodni a világban, mert megnyíltatok a hívásomra és Isten szeretetére. A Szentlélek megváltoztatja azok sokaságát, akik igent mondtak. Ezért azt szeretném mondani nektek: köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2008.08.25.

Drága gyermekek! Ma is a személyes megtérésre hívlak benneteket. Legyetek ti azok, akik megtérnek és az életükkel tanúságot tesznek, szeretnek, megbocsátanak, és a Feltámadott örömét viszik ebbe a világba, ahol Fiam meghalt és ahol az emberek nem érzik szükségét annak, hogy őt keressék és felfedezzék az életükben. Ti imádkozzatok, és legyen a ti reményetek a remény azok szívének is, akiknek nincs Jézusuk. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2008.07.25.

Drága Gyermekek! Ebben az időben, amikor a testi pihenésre gondoltok, én a megtérésre hívlak benneteket. Imádkozzatok, és cselekedjetek úgy, hogy szívetek a Teremtő Isten után vágyakozzon, aki lelketek és testetek igazi pihenése. Hadd fedje fel arcát előttetek és hadd adja nektek az ő békéjét. Veletek vagyok, és Istennél közbenjárok értetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2008.06.25.

Drága gyermekek! Nagy örömmel a szívemben ma is arra hívlak benneteket, hogy kövessetek engem, és hallgassátok meg üzeneteimet. Legyetek a béke és a szeretet örömteli hordozói ebben a békétlen világban. Veletek vagyok, és Fiammal, Jézussal, a Béke Királyával együtt mindnyájatokat megáldalak. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2008.05.25.

Drága gyermekek! Ebben a kegyelmi időben, amikor Isten megengedte, hogy veletek legyek, újból a megtérésre hívlak benneteket, gyermekeim. Különös módon dolgozzatok a világ üdvösségén addig, amíg veletek vagyok. Isten irgalmas és különleges kegyelmeket ad, ezért keressétek azokat az imádság által. Veletek vagyok, és nem hagylak benneteket egyedül. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2008.04.25.

Drága gyermekek! Ma is veletek vagyok, nézlek benneteket és megáldalak, és nem veszítem el a reményt, hogy ez a világ jóra fordul, és béke fog uralkodni az emberek szívében. Öröm fog uralkodni a világban, mert megnyíltatok a hívásomra és Isten szeretetére. A Szentlélek megváltoztatja azok sokaságát, akik igent mondtak. Ezért azt szeretném mondani nektek: köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2008.03.25.

Drága gyermekek! Hívlak benneteket, hogy dolgozzatok a személyes megtéréseteken. Még távol vagytok attól, hogy a szívetekben találkozzatok Istennel. Ezért töltsetek minél több időt imában és imádjátok Jézust a Legszentebb Oltáriszentségben, hogy megváltoztasson benneteket és a szívetekbe élő hitet és vágyat adjon az örök élet után. Minden múlandó, gyermekeim, egyedül Isten örök. Veletek vagyok, és szeretettel buzdítalak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2008.02.25.

Drága gyermekek! Ebben a kegyelmi időben újból az imára és a lemondásra hívlak benneteket. A napotok legyen átszőve forró fohászokkal mindazokért, akik nem ismerték meg Isten szeretetét. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2008.01.25.

Drága gyermekek! A nagyböjti idővel a kegyelem idejéhez közeledtek. A szívetek olyan, mint a felszántott föld, kész arra, hogy befogadja a magot, amely jó termést fog hozni. Gyermekeim, szabadok vagytok arra, hogy a jót vagy a rosszat válasszátok. Ezért hívlak benneteket: imádkozzatok és böjtöljetek. Ültessetek örömöt, és a szívetekben a saját javatokra az öröm gyümölcsei fognak teremni, mások pedig ezt látják majd és a ti életetek által befogadják. Mondjatok ellen a bűnnek és válasszátok az örök életet. Veletek vagyok és közbenjárok értetek Fiamnál. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2007.12.25.

Drága gyermekek! Nagy örömmel hozom nektek a béke Királyát, hogy áldásával megáldjon benneteket. Ajándékozzátok Neki magatokat és szenteljetek időt a Teremtőnek, aki után vágyakozik a szívetek. Ne feledjétek, hogy átutazók vagytok ezen a földön, ahol a dolgok csak apró örömöket adhatnak, viszont Fiam által az örök életet kaptátok ajándékba. Azért vagyok veletek, hogy Ahhoz vezesselek benneteket, aki után a szívetek vágyik. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2007.11.25.

Drága gyermekek! Ma, amikor Krisztust, mint minden teremtmény Királyát ünneplitek, azt szeretném, ha Ő lenne az életetek királya. Egyedül az ajándékozás által érthetitek meg, gyermekeim, Jézus értetek hozott keresztáldozatnak ajándékát. Gyermekek, adjatok időt Istennek, hogy Ő átalakítson és betöltsön benneteket kegyelmével, és így mások számára kegyelem lehessetek. Gyermekeim, én a szeretet kegyelmi ajándéka vagyok számotokra, amely Istentől jön ebbe a békétlen világba. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2007.10.25.

Drága gyermekek! Isten szeretetből küldött hozzátok, hogy az üdvösség útjára vezesselek benneteket. Sokan megnyitottátok szíveteket és elfogadtátok az üzeneteimet, azonban sokan eltévedtek ezen az úton és sohasem ismerték meg teljes szívükkel a szeretet Istenét. Ezért arra hívlak benneteket, hogy ti legyetek a szeretet és a világosság ott, ahol sötétség és bűn van. Veletek vagyok, és mindnyájatokat megáldalak. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2007.09.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy a legforróbb szeretettől lángoljon szívetek a Megfeszített iránt, és ne feledjétek, hogy irántatok való szeretetből adta oda az életét azért, hogy üdvözüljetek. Gyermekeim, elmélkedjetek és imádkozzatok, hogy a szívetek megnyíljon Isten szeretete előtt. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2007.08.25.

Drága gyermekek! Ma is a megtérésre hívlak benneteket. Gyermekeim, az életetek Isten jóságát tükrözze, s ne a gyűlöletet és a hitetlenséget. Imádkozzatok, gyermekeim, hogy az életetek imádsággá váljo. Így találjátok meg a békét és az örömöt, amit Isten azoknak ad, akiknek nyitva áll a szívük szeretete előtt. Ti pedig, akik távol vagytok Isten irgalmától, térjetek meg, nehogy Isten süket legyen az imátokra, és túl késő legyen. Ezért, ebben a kegyelmi időben térjetek meg, és Istent tegyétek az első helyre életetekben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2007.07.25.

Drága gyermekek! Ma, plébániátok védőszentjének napján, arra hívlak benneteket, hogy kövessétek a szentek életét. Legyenek számotokra példaképek, és buzdítsanak titeket  az életszentségre. Az imádság olyan legyen számotokra, mint a levegő, amelyet belélegeztek, s nem pedig teher. Gyermekeim, Isten megmutatja majd nektek szeretetét, és ti megtapasztaljátok annak örömét, hogy szeretteim vagytok. Isten meg fog áldani benneteket, és bőséges kegyelmet ad nektek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2007.06.25.

Drága gyermekek! Nagy örömmel a szívemben ma is a megtérésre hívlak benneteket. Gyermekeim, ne feledjétek, hogy mindnyájan fontosak vagytok Isten nagy tervében, melyet Medjugorje által visz véghez. Isten szeretné az egész világot megtéríteni és meghívni az üdvösségre és arra az útra, amely elvezet Hozzá, aki minden létező kezdete és vége. Különösen arra hívlak benneteket, gyermekeim, szívem mélyéből, hogy nyíljatok meg erre a nagy kegyelemre, amelyet Isten jelenlétem által ad nektek. Szeretném megköszönni áldozataitokat és imáitokat. Veletek vagyok, és megáldalak mindnyájatokat. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2007.05.25.

Drága gyermekek! Ma is veletek vagyok, nézlek benneteket és megáldalak, és nem veszítem el a reményt, hogy ez a világ jóra fordul, és béke fog uralkodni az emberek szívében. Öröm fog uralkodni a világban, mert megnyíltatok a hívásomra és Isten szeretetére. A Szentlélek megváltoztatja azok sokaságát, akik igent mondtak. Ezért azt szeretném mondani nektek: köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2007.04.25.

Drága gyermekek! Ma újra a megtérésre hívlak benneteket. Nyissátok meg szíveteket. Ez az idő, amíg veletek vagyok, a kegyelem ideje; használjátok ki. Mondjátok: „Ez az idő a lelkemért van”. Veletek vagyok, és határtalan szeretettel szeretlek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2007.03.25.

Drága gyermekek! Szeretném szívből megköszönni nektek a nagyböjti önmegtagadásaitokat. Szeretnélek buzdítani benneteket arra, hogy továbbra is nyitott szívvel éljétek a böjtöt. Böjttel és lemondással, gyermekeim, erősebbek lesztek a hitben. A mindennapi ima által megtaláljátok majd Istenben az igazi békét. Veletek vagyok, fáradhatatlanul. Szeretném mindegyikőtöket magammal vinni a mennybe, ezért döntsetek minden nap a szentség mellett. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2007.02.25.

Drága gyermekek! Ebben a nagyböjti időben nyissátok meg szíveteket Isten irgalma előtt. A Mennyei Atya meg akar szabadítani mindnyájatokat a bűn rabszolgaságából. Ezért, gyermekeim, használjátok ki ezt az időt, és a szentgyónásban, az Istennel való találkozás által hagyjátok el a bűnt, és döntsetek a szentség mellett. Tegyétek ezt Jézus iránti szeretetből, aki vérével megváltott benneteket, hogy boldogságban és békében élhessetek. Ne feledjétek, gyermekeim, hogy szabadságotok a ti gyengeségetek, ezért komolyan kövessétek üzeneteimet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2007.01.25.

Drága gyermekek! Helyezzétek a családotokban látható helyre a Szentírást, és olvassátok. Így fogjátok megismerni a szívből jövő imát, és gondolataitok Istenben lesznek. Ne feledjétek, hogy mulandók vagytok, mint a mezei virág, amely messziről látszik, de eltűnik egy pillanat alatt. Gyermekek, bármerre is jártok, hagyjátok ott a jóság és a szeretet jelét, és Isten bőséges áldásával fog megáldani benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2006.12.25.

Drága gyermekek! Ma ismét a karjaimban hozom nektek az újszülött Jézust. Ő, aki az ég és föld Királya, Ő a ti békétek. Gyermekeim, senki sem adhatja nektek a békét úgy, mint Ő, aki a Béke Királya. Ezért imádjátok Őt a szívetekben, válasszátok Őt és örömötök lesz Benne. Meg fog áldani benneteket az Ő béke-áldásával. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2006.11.25.

Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. Gyermekeim, amikor imádkoztok, közel vagytok Istenhez, és Ő vágyat ad nektek az örökkévalóságra. Ezekben az időkben többet beszélhettek Istenről, és többet tehettek Istenért. Ezért ne utasítsátok vissza, hanem engedjétek meg Neki, gyermekeim, hogy vezessen, megváltoztasson benneteket és belépjen az életetekbe. Ne feledjétek, hogy utazók vagytok az örökkévalóságba vezető úton. Ezért, gyermekeim, engedjétek meg, hogy Isten úgy vezessen benneteket, mint pásztor a nyáját. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2006.10.25.

Drága gyermekek! Az Úr megengedte nekem, hogy most újra elmondjam nektek, hogy kegyelmi időben éltek. Nem vagytok tudatában annak, gyermekeim, hogy Isten hatalmas esélyt ad arra, hogy megtérjetek, és hogy békében és szeretetben éljetek. Annyira vakok vagytok, hogy csak a földi dolgokhoz kötődtök és a földi életre gondoltok. Isten azért küldött engem, hogy az örök élet felé vezesselek benneteket. Gyermekeim, én nem fáradok el ebben, akkor sem, ha azt látom, hogy a ti szívetek elnehezült és fáradt mindarra, ami kegyelem és ajándék. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2006.09.25.

Drága gyermekek! Ma is veletek vagyok és a teljes megtérésre hívlak benneteket. Döntsetek, gyermekeim, Isten mellett és Istenben megtaláljátok a békét, amit keres a szívetek. Kövessétek a szentek életét, és ők legyenek a példaképeitek, én pedig buzdítani foglak benneteket mindaddig, míg a Mindenható megengedi, hogy veletek legyek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2006.08.25.

Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Csak az imádságban lesztek közel hozzám és Fiamhoz, és belátjátok majd, hogy mennyire rövid ez az élet. A szívetekben megszületik az ég utáni vágy. Öröm fog uralkodni a szívetekben, és az ima felfakad, mint egy folyó. Szavaitokban csak hálaadás lesz Istennek azért, mert megteremtett benneteket, és a szentség utáni vágyatok valóra válik. Köszönöm, hogy követtétek hívásomat!

2006.07.25.

Drága gyermekek! Most ne csak a test pihenésére gondoljatok, gyermekeim, hanem keressetek időt a lélek számára is.  A csendben hadd szóljon hozzátok a Szentlélek, és engedjétek meg Neki, hogy megtérítsen és megváltoztasson benneteket. Veletek vagyok, és Isten előtt közbenjárok mindegyikőtökért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2006.06.25.

A jelenések huszonötödik évfordulója
„Drága gyermekek! Nagy örömmel szívemben megköszönök nektek minden imát, amit ezekben a napokban fölajánlottatok a szándékaimért. Tudjátok, gyermekeim, hogy nem fogjátok megbánni sem ti, sem a gyermekeitek. Isten nagy kegyelmekkel fog megjutalmazni benneteket, és elnyeritek az örök életet. Közel vagyok hozzátok és hálás vagyok mindazoknak, akik az évek során elfogadták az üzeneteimet, életre váltották azokat és döntöttek a szentség és a béke mellett. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”

2006.05.25.

Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy valósítsátok meg, és éljétek a nektek adott üzeneteimet. Döntsetek a szentség mellett, gyermekeim, és gondoljatok a mennyországra. Csak így lesz olyan béke a szívetekben, amit senki sem tud megsemmisíteni. A béke ajándék, amelyet Isten az imában ad. Gyermekeim, keressétek és minden erőtökkel azon dolgozzatok, hogy a béke győzzön a szívetekben és a világban. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2006.04.25.

Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy legyen nagyobb bizalmatok bennem, és Fiamban. Halála és Feltámadása által győzedelmeskedett, és arra hív benneteket, hogy általam részese legyetek örömének. Nem látjátok Istent, gyermekeim, de amikor imádkoztok, érezni fogjátok a közelségét. Veletek vagyok, és Isten előtt közbenjárok mindegyikőtökért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2006.03.25.

Bátorság, gyermekeim! Elhatároztam, hogy a szentség útján vezetlek benneteket. Mondjatok ellene a bűnnek és lépjetek az üdvösség útjára, arra az útra, amelyet Fiam választott. Minden megpróbáltatásotok és szenvedésetek között Isten meg fogja találni számotokra az öröm útját. Ezért ti, gyermekeim, imádkozzatok! Szeretetünkkel közel vagyunk hozzátok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2006.02.05.

Drága gyermekek! Ebben a nagyböjti kegyelmi időben arra hívlak benneteket, hogy nyissátok meg szíveteket az ajándékok befogadására, melyeket Isten szeretne adni nektek. Ne zárkózzatok be, hanem az ima és önmegtagadás által mondjatok igent Istennek, és Ő bőségesen meg fog ajándékozni titeket. Miként a termőföld megnyílik tavasszal a vetőmagnak, és százszoros termést hoz, úgy fog titeket is bőségesen megajándékozni Mennyei Atyátok. Veletek vagyok gyermekeim, és gyöngéd szeretettel szeretlek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2006.01.25.

Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy legyetek az Evangélium hordozói családjaitokban. Ne feledkezzetek meg, gyermekeim, a Szentírás olvasásáról. Helyezzétek látható helyre, és életetekkel tegyetek tanúságot arról, hogy hiszitek és megélitek Isten Igéjét. Közel vagyok hozzátok szeretetemmel, és Fiamnál közbenjárok mindegyikőtökért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.