Medjugorjéből üzen a Szűzanya!

Kedves Testvérek! Ma Medjugorje az a hely a világban, ahol a Menny találkozik a földdel. Ez a boszniai horvát falu az a hely, amit a szűzanya kiválasztott magának, hogy Szent Fia üzeneteit közvetítse félénk. Ezen blog célja az, hogy megismertesse Medjugorje üzenetét mindenkivel.

2010. december 28., kedd

2000.12.25.

Drága gyermekek! Ma, amikor Isten megadta, hogy veletek lehetek a kis Jézussal a karjaimban, veletek együtt örülök, és hálát adok Istennek mindazért, amit ebben a jubileumi évben tett. Különösen hálát adok Istennek minden olyan hivatásért, akik teljességgel igent mondtak Istennek. Mindnyájatokat megáldalak áldásommal és az újszülött Jézus áldásával. Imádkozom értetek, hogy az öröm megszülessen a szívetekben, hogy ti is örömmel hordozzátok azt az örömöt, ami ma bennem él. Ebben a Gyermekben szívetek Megváltóját hozom nektek, és Azt, aki az életszentségre hív benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2000.11.25.

Drága gyermekek! Ma, amikor a mennyország különleges módon közel van hozzátok, imádkozni hívlak benneteket, hogy az imádság által Istent tegyétek az első helyre. Gyermekeim, ma közel vagyok hozzátok, és anyai áldásommal áldalak meg benneteket, hogy legyen erőtök és szeretetetek minden ember számára, akikkel a földi életetek során találkoztok, és hogy Isten szeretetét tudjátok adni. Veletek örülök, és azt szeretném mondani nektek, hogy Slavko testvéretek megszületett a mennyben és közbenjár értetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra

2000.10.25.

Drága gyermekek! Ma szeretném megnyitni felétek anyai szívemet és arra hívlak mindnyájatokat, hogy imádkozzatok a szándékaimért. Szeretném megújítani veletek az imát, és a böjtre hívlak benneteket, amit szeretnék felajánlani fiamnak, Jézusnak, hogy elérkezzen egy új korszak: a tavasz ideje. Ebben a jubileumi évben sok szív megnyílt felém, és az Egyház megújult a Lélekben. Veletek örülök, és hálát adok Istennek ezért az ajándékért. Benneteket pedig, gyermekeim, arra hívlak, hogy imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, amíg az imádság örömmé nem válik számotokra. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2000.09.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy nyíljatok meg az imára. Váljék örömötökké az ima. Újítsátok meg az imát családjaitokban és alkossatok imacsoportokat, s így megélitek az örömöt az imában és a közösségben. Mindazok, akik imádkoznak és imacsoport tagjai szívükben nyitottak Isten akarata felé, és örömmel tesznek tanúságot Isten szeretetéről. Veletek vagyok, a szívemben hordozlak, és anyai áldásommal megáldalak mindnyájatokat. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2000.08.25.

Drága gyermekek! Szeretném megosztani veletek az örömömet. Szeplőtelen Szívemben érzem, hogy sokan vannak, akik közelebb jöttek hozzám és imádságukkal és megtérésükkel különleges módon szívükben hordozzák Szeplőtelen Szívem győzelmét. Szeretném megköszönni nektek, és arra buzdítalak benneteket, hogy a Szentlélek szeretetével és erejével még többet munkálkodjatok Istenért és az ő országáért. Veletek vagyok, és megáldalak benneteket anyai áldásommal. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2000.07.25.

Drága gyermekek! Ne feledjétek, hogy itt a földön az örökkévalóság felé vezető úton vagytok, és otthonotok a Mennyben van. Ezért, gyermekeim, legyetek nyitottak Isten szeretetére, és hagyjátok el az önzést és a bűnt. Isten megismerése legyen az örömötök a mindennapi imádságban. Használjátok ki tehát ezt az időt, és imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, mert az imában és az imádság által Isten közel van hozzátok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2000.06.25.

Drága gyermekek! Ma imádkozni hívlak benneteket. Aki imádkozik, az nem fél a jövőtől. Gyermekeim, ne feledjétek: veletek vagyok, és mindnyájatokat szeretlek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2000.05.25.

Drága gyermekek! Együtt örülök veletek és ebben a kegyelmi időben a lelki megújulásra hívlak benneteket. Imádkozzatok, gyermekeim, hogy a Szentlélek teljesen betöltsön benneteket, s így örömmel tehessetek tanúságot mindazoknak, akik távol vannak a hittől. Gyermekeim, imádkozzatok különösen a Szentlélek ajándékaiért, hogy a szeretet lelkében minden nap és minden helyzetben közelebb legyetek felebarátaitokhoz, és hogy bölcsességben és szeretetben tudjatok legyőzni minden nehézséget. Veletek vagyok, és Jézusnál közbenjárok mindegyikőtökért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2000.04.25.

Drága gyermekek! Ma is a megtérésre hívlak benneteket. Túl sokat törődtök az anyagi dolgokkal és keveset a lelkiekkel. Nyissátok meg szíveteket, és újra dolgozzatok többet a saját megtéréseteken. Határozzátok el, hogy minden nap időt szenteltek Istennek és az imádságnak mindaddig, amíg az ima Istennel való örömteli találkozássá nem válik. Csak így lesz értelme az életeteknek, és örömmel fogtok gondolni az örök életre. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2000.03.25.

Drága gyermekek! Imádkozzatok, és jól használjátok fel ezt az időt, mert ez a kegyelem ideje. Veletek vagyok, és Istennél közbenjárok mindnyájatokért, hogy Szívetek megnyíljon Istennek és Isten szeretetének. Gyermekeim, szüntelenül imádkozzatok mindaddig, amíg az ima örömmé nem válik számotokra. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2000.02.25.

Drága gyermekek! Ébredjetek a hitetlenség és a bűn álmából, mert ez a kegyelem ideje, amit Isten ad nektek. Használjátok fel ezt az időt, és kérjétek Istentől szívetek gyógyulásának kegyelmét, hogy szívetekkel nézzétek Istent és az embereket. Különösen azokért imádkozzatok, akik még nem ismerték meg Isten szeretetét, és életetekkel tegyetek tanúságot, hogy ők is megismerhessék Istent és az Ő mérhetetlen szeretetét. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2000.01.25.

Drága gyermekek! A szüntelen imára hívlak benneteket, gyermekeim. Amikor imádkoztok, közelebb vagytok Istenhez és Ő vezetni fog benneteket a béke és az üdvösség útján. Ezért ma arra hívlak benneteket, hogy adjatok békét másoknak. Csak Istenben van az igazi béke. Nyissátok meg szíveteket és váljatok a béke ajándékozóivá, így bennetek és általatok mások is fölismerik a békét, és tanúságot tesztek Isten békéjéről és szeretetéről, amit tőle kaptok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010. december 24., péntek

1999.12.25.

Drága gyermekek! Ez a kegyelem ideje. Gyermekeim, ma különleges módon, a kis Jézussal a karjaimban, lehetőséget adok arra, hogy a béke mellett döntsetek. A békére mondott igenetek és az Isten melletti döntésetek által új lehetőségetek nyílik a békére. Gyermekeim, csak így lesz számotokra ez az évszázad a béke és jólét ideje. Ezért tegyétek az újszülött kis Jézust az első helyre életetekben, és Ő vezetni fog benneteket az üdvösség útján. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1999.11.25.

Drága gyermekek! Ma is az imádságra hívlak benneteket. Ebben a kegyelmi időben a kereszt legyen útmutatótok a szeretet és az egység felé, amelyekből az igazi béke fakad. Ezért imádkozzatok, gyermekeim, különösen ezekben az időkben, hogy megszülethessen szívetekben a kis Jézus, a béke Teremtője. Csak az ima által lesztek béke-apostolaim ebben a békétlen világban. Imádkozzatok tehát, amíg az ima örömmé nem válik számotokra. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1999.10.25.

Drága gyermekek! Ne feledjétek: Ez a kegyelem ideje, ezért imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1999.09.25.

Drága gyermekek! Ma újra arra hívlak benneteket, hogy legyetek békém hordozói. Különös módon most, amikor azt mondják, hogy az Isten távol van, pedig valójában sohasem volt ennyire közel hozzátok. Arra hívlak benneteket, hogy a Szentírást olvasva újítsátok meg imáitokat családotokban és éljétek át a találkozás örömét Istennel, aki végtelenül szereti teremtményeit. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1999.08.25.

Drága gyermekek!  Ma is arra hívlak benneteket, hogy a természet színeiben dicsőítsétek a Teremtő Istent. Ő a legkisebb virág által is szépségéről és mély szeretetéről beszél nektek, amellyel megteremtett benneteket. Gyermekeim, imátok úgy fakadjon fel szívetekből, mint a friss víz a forrásból. A búzamezők beszéljenek nektek Isten minden teremtmény iránti irgalmáról. Újítsátok meg tehát hálaadó imátokat mindazért, amit Ő ad nektek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra

1999.07.25.

Drága gyermekek! Ma is veletek örvendezem, és arra hívlak mindnyájatokat, hogy szívből imádkozzatok. Arra hívlak benneteket, gyermekeim, hogy itt mindannyian velem együtt köszönjétek meg Istennek a kegyelmeket, amelyeket általam adott. Szeretném, ha megértenétek, hogy itt nem csak az imádság helyét, hanem a szívek találkozásának helyét szeretném megvalósítani. Szeretném, ha az én szívem, Jézus Szíve és a ti szívetek egy szívvé válna: a szeretet és a béke szívévé. Ezért, gyermekeim, imádkozzatok, és mindennek örüljetek, amit Isten itt cselekszik, annak ellenére, hogy a sátán veszekedést, és békétlenséget szít. Veletek vagyok, és a szeretet útján vezetlek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1999.06.25.

Drága gyermekek! Ma megköszönöm nektek, hogy az üzeneteim szerint éltek és életetekkel tanúságot tesztek üzeneteimről. Gyermekeim, legyetek erősek és imádkozzatok, hogy az ima erőt és örömet adjon nektek. Csak így lesz közületek mindenki az enyém, és így vezethetem az üdvösség útjára. Gyermekeim, imádkozzatok, és életetekkel tegyetek tanúságot a jelenlétemről. Legyen minden napotok örömteli tanúságtétel Isten szeretetéről. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1999.05.25.

Drága Gyermekek! Ma újra arra hívlak benneteket, hogy térjetek meg, és még szilárdabban higgyetek Istenben. Gyermekeim, keresitek a békét, és különféle imákat mondtok, de a szíveteket még nem adtátok át Istennek hogy betöltse szeretetével. Íme ezért vagyok veletek, hogy tanítsalak, és Isten szeretetéhez közelebb vezesselek titeket. Ha Istent mindenek fölött szeretitek, akkor könnyű lesz imádkozni és megnyitni előtte szíveteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1999.04.25.

Drága Gyermekek! Ma is imádkozni hívlak benneteket. Gyermekeim, legyetek a béke és a szeretet örömteli hordozói ebben a békétlen világban. Böjttel és imával tegyetek tanúságot arról, hogy az enyéim vagytok és üzeneteim szerint éltek. Imádkozzatok és kérjetek! Imádkozom és közbenjárok értetek Istennél azért, hogy megtérjetek, és életetek és viselkedésetek mindig keresztényi legyen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1999.03.25.

Drága Gyermekek! Hívlak benneteket, hogy szívből imádkozzatok. Gyermekeim, különösen arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok a bűnösök megtéréséért, azokért, akik a gyűlölet tőrével és mindennapi káromlásukkal átszúrják szívemet, és fiam, Jézus szívét. Imádkozzunk, gyermekeim, mindazokért, akik nem akarják megismerni Isten szeretetét annak ellenére, hogy az Egyházban vannak. Imádkozzunk megtérésükért, hogy az Egyház föltámadjon a szeretetben. Gyermekeim, csak szeretettel és imával élhetitek ezt az időt, amit a megtérésre kaptatok. Tegyétek Istent az első helyre, s akkor a föltámadt Jézus a barátotok lesz. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1999.02.25.

Drága gyermekek! Ma ismét különleges módon vagyok veletek, szívemben elgondolkodva és átélve Jézus szenvedését. Gyermekeim, nyissátok meg szíveteket és adjatok nekem mindent, ami benne van: örömöt, szomorúságot és minden fájdalmat, még a legkisebbet is, hogy bemutassam Jézusnak, és Ő mérhetetlen szeretetével lángra lobbantsa bánatotokat és átváltoztassa föltámadása örömévé. Ezért arra hívlak benneteket, gyermekeim, különösen most, hogy az imádságban nyíljon meg a szívetek, és így az ima által Jézus barátaivá váljatok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1999.01.25.

Drága gyermekek! Újra az imádságra hívlak benneteket. Az nem kifogás, hogy sokat kell dolgoznotok, hiszen a természet még mély álomban alszik. Nyíljatok meg az imádságban. Újítsátok meg az imát családjaitokban. A Szentírást tegyétek jól látható helyre családotokban, olvassátok, elmélkedjetek róla és tanuljátok meg, hogyan szereti Isten az Ő népét. Szeretete napjainkban is megmutatkozik, hiszen elküldött hozzátok, hogy az üdvösség útjára hívjalak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010. december 20., hétfő

1998.12.25.

Drága gyermekek! Ebben a karácsonyi örömben áldásommal szeretnélek megáldani benneteket. Különös módon adom át nektek, gyermekeim, a kis Jézus áldását. Hadd töltsön el benneteket az ő békéjével. Gyermekeim, ma nincs békétek, de vágyódtok utána. Ezért Fiammal, Jézussal együtt kérlek benneteket ezen a napon: Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, mert imádság nélkül nincs sem örömötök, sem békétek, sem jövőtök. Vágyakozzatok a békére és kérjétek, hiszen Isten az igazi béke. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1998.11.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy készüljetek Jézus jövetelére. Különösen a szíveteket készítsétek. Hadd legyen a szentgyónás megtérésetek első lépése, és aztán, drága gyermekek, döntsetek az életszentség mellett. Kezdődjön el még ma a megtérésetek és az életszentség melletti döntésetek, és ne halasszátok holnapra. Gyermekeim, az üdvösség útjára hívlak mindnyájatokat, és szeretném megmutatni nektek a mennyországba vezető utat. Ezért, gyermekeim, legyetek az enyéim, és döntsetek velem az életszentség mellett. Gyermekeim, vegyétek komolyan az imádságot, és imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1998.10.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy közeledjetek Szeplőtelen Szívemhez. Arra hívlak benneteket, hogy szítsátok föl családotokban az első napok tüzét, amikor a böjtre, imádságra és megtérésre hívtalak benneteket. Gyermekeim, akkor nyitott szívvel fogadtátok üzeneteimet, bár még nem is tudtátok, hogy mi az imádság. Ma arra hívlak benneteket, hogy nyíljatok meg teljesen felém, hogy átformálhassalak és Fiam, Jézus Szívéhez vezethesselek, hogy Ő betöltsön benneteket szeretetével. Gyermekeim, így találjátok meg az igazi békét, a békét, amit egyedül Isten ad. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1998.09.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy elődeitek hitében élve váljatok tanúimmá. Gyermekeim, jeleket és üzeneteket kerestek, és nem látjátok, hogy Isten minden reggel a napkeltével arra hív benneteket, hogy térjetek meg, és térjetek vissza az igazság és az üdvösség útjára. Gyermekeim, sokat beszéltek, de keveset tesztek a saját megtérésetekért. Ezért térjetek meg, és kezdjétek el megvalósítani az üzeneteimet; ne szavakkal, hanem életetekkel, és így gyermekeim, lesz erőtök, hogy döntsetek a szív igazi megtérése mellett. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1998.08.25.

Drága Gyermekek! Ma arra hívlak meg benneteket, hogy az imádság által még jobban közeledjetek hozzám. Gyermekeim, Édesanyátok vagyok, szeretlek benneteket, és azt kívánom, hogy mindnyájan üdvözüljetek és velem legyetek a mennyországban. Gyermekeim, ezért imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, amíg imává nem lesz az életetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1998.07.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, gyermekeim, hogy az imádságban Jézussal legyetek, és így az imádság személyes megtapasztalása által fölfedezhessétek Isten teremtményeinek szépségét. Ha nem imádkoztok, nem beszélhettek az imádságról, nem tehettek róla tanúságot. Gyermekeim, ezért a szív csendjében maradjatok együtt Jézussal, hogy Ő a szeretetével megváltoztasson és átalakítson benneteket. Gyermekeim, ez a kegyelem ideje számotokra. Használjátok ki személyes megtérésetekre, mert ha Isten a tiétek, minden a tiétek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1998.06.25.

Drága gyermekek! Ma szeretném megköszönni, hogy az üzeneteim szerint éltek. Anyai áldásommal megáldalak, és Fiam, Jézus elé viszlek mindnyájatokat. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1998.05.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy imádsággal és áldozattal készüljetek a Szentlélek eljövetelére. Gyermekeim, ez a kegyelem ideje, ezért újra hívlak benneteket, hogy döntsetek a Teremtő Isten mellett. Engedjétek meg, hogy átformáljon és megváltoztasson benneteket. Legyen kész a szívetek meghallani és megélni mindazt, ami a Szentlélek tervében van számotokra. Gyermekeim, engedjétek meg a Szentléleknek, hogy az igazság és az üdvösség útján az örök élet felé vezessen benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1998.04.25

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy az imádság által nyíljatok ki Isten felé, mint ahogy egy virág kinyílik a nap hajnali sugaraira. Gyermekeim, ne féljetek. Veletek vagyok, és Isten előtt közbenjárok értetek, hogy szívetek megkapja a megtérés ajándékát. Gyermekeim, csak így fogjátok megérteni a kegyelem fontosságát ezekben az időkben, és Isten közelebb lesz hozzátok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1998.03.25.

Drága gyermekek! Ma is a böjtre és az önmegtagadásra hívlak benneteket. Gyermekeim, mondjatok le arról, ami akadályoz benneteket abban, hogy Jézushoz közel legyetek. Különösképp hívlak benneteket: Imádkozzatok, mert csak imádsággal győzhetitek le saját akaratotokat és lehettek nyitottak Isten akaratára még a legkisebb dolgokban is. Gyermekeim, mindennapi életetek példa lesz, ami arról tanúskodik, hogy Jézusért éltek, vagy pedig ellene és az ő akarata ellen. Gyermekeim, szeretném, ha a szeretet apostolai lennétek. Gyermekeim, ha szerettek, arról fölismerik, hogy az enyéim vagytok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1998.02.25.

Drága gyermekek! Ma is veletek vagyok, és újra arra hívlak benneteket, hogy imádságotokkal közeledjetek hozzám. Ebben a kegyelmi időben különösképp hívlak benneteket az önmegtagadásra. Gyermekeim, elmélkedjetek Jézus kínszenvedésén és halálán, amelyet értetek vállalt, és éljétek át apró áldozatokat hozva. Csak akkor fogjátok megérteni Jézus mérhetetlen szeretetét, ha közeledtek hozzá. Imádság és önmegtagadás által nyitottabbak lesztek a hit ajándékára és a szeretetre az Egyház és a körülöttetek lévő emberek iránt. Szeretlek és megáldalak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1998.01.25.

Drága gyermekek! Ma ismét az imára hívlak mindnyájatokat. Drága gyermekek, csak az ima által változik meg szívetek, s így lesz jobb és egyre fogékonyabb az Isten Igéjére. Gyermekeim, ne engedjétek meg a sátánnak, hogy szétziláljon benneteket, és azt tegyen veletek, amit akar. Arra hívlak benneteket, hogy legyetek felelősek, elszántak és minden napot szenteljetek Istennek az imádságban. A Szentmise, gyermekeim, ne pusztán egy szokás, hanem az élet legyen számotokra. Ha minden nap átélitek a szentmisét, vágyakozni fogtok az életszentségre, és növekedtek is a szentségben. Közel vagyok hozzátok, és Isten előtt közbenjárok értetek, hogy szívetek megváltoztatásához erőt adjon nektek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010. december 19., vasárnap

1997.12.25.

Drága gyermekek! Ma is együtt örülök veletek, és a jóságra hívlak benneteket. Szeretném, ha mindegyikőtök a szívében hordozná a békét, elgondolkodna rajta és ezt mondaná: »Istent akarom életemben az első helyre tenni!« Ilyen módon, gyermekeim, közületek mindenki szentté fog válni. Mondjátok, gyermekeim, mindenkinek: »Jót akarok neked.« – és ők jóval fognak válaszolni, és a jóság beköltözik majd minden ember szívébe. Gyermekeim, ma este Fiam jóságát hozom nektek, aki életét adta, hogy megváltson benneteket. Ezért, gyermekeim, örvendezzetek, és nyújtsátok kezeteket Jézus felé, aki maga a jóság. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1997.11.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy értsétek meg keresztény hivatásotokat. Gyermekeim, vezettelek benneteket, és ebben a kegyelmi időszakban is vezetlek, hogy tudatában legyetek keresztény hivatásotoknak. A szent vértanúk ezzel a tanúságtétellel haltak meg: „én keresztény vagyok, és Istent mindenek fölött szeretem.“ Ma is arra hívlak benneteket, gyermekeim, hogy örvendezzetek, és legyetek boldog keresztények, felelősek és tudatosak, mivel Isten maga hívott meg benneteket különösen arra, hogy örömmel kinyújtott kéz legyetek azok felé, akik nem hisznek, és hogy életetek példája által hitet és Isten iránti szeretetet kapjanak. Ezért imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy szívetek megnyíljon, és érzékeny legyen Isten Igéjére. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1997.10.25.

Drága gyermekek! Ma is veletek vagyok, és arra hívlak benneteket, hogy üzeneteim szerint élve újuljatok meg. Gyermekeim, hadd legyen imádság az életetek, és legyetek példakép mások számára. Gyermekeim, szeretném, ha a béke és Isten örömének hordozóivá válnátok a mai, békétlen világban. Ezért, gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Veletek vagyok, és megáldalak benneteket anyai békémmel. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1997.09.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy lássátok be, szeretet nélkül nem érthetitek meg, hogy Istennek az első helyen kell lennie az életetekben. Ezért, gyermekeim, arra hívlak benneteket, hogy ne emberi szeretettel, hanem Isten szeretetével szeressetek. Így életetek szebb és önzetlen lesz. Megértitek majd, hogy Isten a legegyszerűbb módon, szeretetből adja magát nektek. Gyermekeim, ahhoz, hogy megértsétek szavaimat, melyeket szeretetből adok, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, és képessé váltok majd szeretettel elfogadni másokat, és megbocsátani mindazoknak, akik vétettek ellenetek. Válaszoljatok imával; az ima pedig a Teremtő Isten iránti szeretet gyümölcse. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1997.08.25.

Drága gyermekek! Isten úgy adja nekem ezt az időt mint ajándékot számotokra, hogy taníthassalak, és vezethesselek benneteket a Megváltás útján. Drága gyermekek, most nem értitek ezt a kegyelmet, de hamarosan eljön az idő, amikor bánkódni fogtok az üzenetek miatt. Ezért, gyermekeim, éljétek meg minden szavát annak, amit ebben a kegyelmi időben adtam, és újítsátok meg az imát, amíg az ima örömmé nem válik számotokra. Különösen azokat hívom, akik fölajánlották magukat Szeplőtelen Szívemnek, hogy váljanak példaképpé mások számára. Hívok minden papot, szerzetest és szerzetesnőt, hogy imádkozzák a rózsafüzért, és tanítsanak másokat is imádkozni. Gyermekeim, a rózsafüzér különösen kedves nekem. A rózsafüzér által megnyitjátok nekem szíveteket, és így segíteni tudok nektek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1997.07.25.

Drága Gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy válaszoljatok az imára való meghívásomra! Drága gyermekek, szeretném, hogy ezekben az időkben találjatok egy kis sarkot a személyes imára. A szív imájára szeretnélek vezetni benneteket. Csak így fogjátok megérteni, hogy ima nélkül üres az életetek. Az életetek értelmét fogjátok felfedezni, amikor az imában felfedezitek Istent. Ezért, gyermekeim, nyissátok ki szívetek ajtaját, és megértitek majd, hogy az imádság öröm, amely nélkül nem lehet élni. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1997.06.25.

Drága gyermekek! Ma különleges módon vagyok veletek, és anyai béke-áldásomat hozom el nektek. Imádkozom és közbenjárok értetek Istennél, hogy megértsétek, mindnyájan a béke hordozói vagytok. Nem lehet békétek, ha szívetek nincs békében Istennel. Ezért, gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, mert az ima békétek alapja. Nyissátok meg szíveteket, és adjatok időt Istennek, hogy a barátotok legyen. Amikor igazi barátság szövődik Istennel, azt semmiféle vihar nem képes lerombolni. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1997.05.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy dicsőítsétek Istent, hogy Isten Neve szent legyen szívetekben és életetekben. Gyermekeim, amikor Isten szentségében vagytok, Isten veletek van, békét és örömöt ad nektek, amit csak az ima által kaphattok Istentől. Ezért gyermekeim, újítsátok meg az imát családjaitokban, és akkor szívetek dicsőíteni fogja Isten szent Nevét, és a mennyország fog uralkodni szívetekben. Közel vagyok hozzátok és közbenjárok értetek Istennél. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1997.04.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy életetek a Teremtő Istenhez kapcsolódjon, mert csak így lesz értelme az életeteknek, és megértitek majd, hogy Isten a szeretet. Isten szeretetből küld hozzátok, hogy segítsek nektek megérteni: Nélküle nincs sem jövő, sem öröm, és főleg nincs örök üdvösség. Gyermekeim, hívlak benneteket, hogy hagyjátok el a bűnt, és fogadjátok el mindenkor az imát, hogy az imádságban felismerhessétek életetek értelmét. Isten odaadja magát annak, aki Őt keresi. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1997.03.25.

Drága gyermekek! Ma különösen arra hívlak benneteket, hogy vegyétek kezetekbe a keresztet, és szemléljétek Jézus sebeit. Kérjétek Jézust, drága gyermekek, hogy gyógyítsa be sebeiteket, amelyeket életetek során szereztetek, bűneitek vagy szüleitek bűnei miatt. Drága gyermekek, csak így fogjátok megérteni, hogy a világnak szüksége van a Teremtő Istenbe vetett hitben való gyógyulásra. Jézus szenvedése és kereszthalála által meg fogjátok érteni, hogy ti is csak az ima által válhattok a hit igazi apostolaivá; amikor a hitet, amely ajándék, egyszerűségben és imában élitek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1997.02.25.

Drága gyermekek! Ma is különösen arra hívlak benneteket, hogy nyíljatok meg a Teremtő Istennek, és legyetek aktívak. Hívlak benneteket, gyermekeim, hogy ezekben az időkben lássátok meg, kinek van szüksége lelki vagy anyagi segítségetekre. Példátokkal, gyermekeim, Isten kinyújtott keze lesztek, melyet az emberiség keres. Csak így fogjátok megérteni, hogy tanúságtételre vagytok hivatottak, s arra, hogy Isten Igéjének és szeretetének örömteli hordozói legyetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1997.01.25.

Drága gyermekek! Arra hívlak benneteket, hogy gondolkodjatok el a jövőtökön. Új világot hoztok létre Isten nélkül, csupán a saját erőtökre támaszkodva; ezért elégedetlenek vagytok, és örömtelen a szívetek. Ez az idő az én időm, ezért újra hívlak benneteket gyermekeim, hogy imádkozzatok. Amikor rátaláltok az Istennel való egységre, éhséget fogtok érezni Isten Igéje iránt, és a szívetekben, gyermekeim, túlárad majd az öröm, és bárhol is lesztek, Isten szeretetéről fogtok tanúságot tenni. Megáldalak benneteket, és ismétlem, azért vagyok veletek, hogy segítsek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010. december 13., hétfő

1996.12.25.

Drága gyermekek! Ma különleges módon, a kisded Jézust ölemben tartva vagyok veletek, és arra hívlak benneteket, gyermekeim, hogy nyíljatok meg az ő hívására. Ő boldogságra hív benneteket. Gyermekeim, éljétek az evangélium örömhírét, amelyet azóta ismételgetek nektek, amióta veletek vagyok. Gyermekeim, az édesanyátok vagyok, és a szeretet Istenét és a béke Istenét szeretném megismertetni veletek. Nem akarom, hogy szomorúságban teljen az életetek, hanem arra vágyom, hogy az evangélium szerint az örökkévalóságra teljessé váljon az örömben. Az életetek csak így nyer értelmet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1996.11.25.

Drága gyermekek! Ma újra hívlak benneteket az imádságra, hogy imával, böjttel, és kis áldozatokkal készüljetek Jézus jövetelére. Gyermekeim, legyen ez számotokra a kegyelem ideje. Használjatok ki minden percet, és tegyetek jót, mert egyedül így érezhetitek meg Jézus születését a szívetekben. Ha életetekkel példát mutattok, és Isten szeretetének jelévé váltok, az öröm diadalmaskodni fog az emberek szívében. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1996.10.25.

Drága gyermekek! Ma hívlak benneteket, hogy nyíljatok meg a Teremtő Isten előtt, hogy megváltoztasson benneteket. Gyermekeim, kedvesek vagytok számomra, szeretlek mindnyájatokat, és arra hívlak benneteket, hogy legyetek a közelemben, és lángolóan szeressétek Szeplőtelen Szívemet. Szeretnélek megújítani és szívemmel Jézus szívéhez vezetni benneteket, aki még ma is szenved értetek, és a megtérésre és a megújulásra hív benneteket. Általatok szeretném megújítani a világot. Értsétek meg, gyermekeim, hogy ma ti vagytok a föld sója és a világ világossága. Gyermekeim, hívlak benneteket, szeretlek, és különös módon kérlek benneteket: térjetek meg! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1996.09.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy ajánljátok fel a szándékaimra keresztjeiteket, és szenvedéseiteket. Gyermekeim, az Édesanyátok vagyok, és szeretnék segíteni nektek azáltal, hogy Istennél kegyelmeket kérek számotokra. Gyermekeim, szenvedéseiteket ajándékként nyújtsátok át Istennek, hogy az öröm szépséges virágaivá változhassanak. Ezért, gyermekeim, imádkozzatok, hogy megérthessétek: a szenvedés örömmé, a kereszt pedig az öröm útjává válhat. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1996.08.25.

Drága gyermekek! Hallgassatok rám, mert szeretnék szólni hozzátok, és hívni benneteket, hogy legyen nagyobb hitetek és bizalmatok Istenben, aki végtelenül szeret benneteket. Gyermekeim, nem tudtok Isten kegyelmében élni, ezért újra kérlek mindnyájatokat, hogy hordozzátok Isten igéjét szívetekben és gondolataitokban. Gyermekeim, helyezzétek a Szentírást látható helyre családotokban, olvassátok és éljétek. Tanítsátok a gyermekeiteket, mert ha ti nem mutattok példát nekik, a gyermekek az istentelenség útjára térnek. Elmélkedjetek és imádkozzatok, és Isten meg fog születni szívetekben, és szívetek boldog lesz. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1996.07.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy minden nap döntsetek Isten mellett. Gyermekeim, sokat beszéltek Istenről, de kevéssé tesztek tanúságot az életetekkel. Ezért, gyermekeim, döntsetek a megtérés mellett, hogy életetek igaz legyen Isten előtt, és így életetek igazságában tanúságot tegyetek a szépségről, amit Isten adott nektek. Gyermekeim, újra hívlak benneteket, hogy döntsetek az imádság mellett, mert a megtérést az imádságban élhetitek át. Az egyszerűségben mindnyájan hasonlóak lesztek egy gyermekhez, aki nyitott az Atya szeretetére. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1996.06.25.

Drága gyermekek! Ma megköszönöm áldozataitokat, amelyeket felajánlottatok nekem ezekben a napokban. Gyermekeim, hívlak benneteket, hogy nyíljatok meg nekem, és döntsetek a megtérés mellett. Gyermekeim, szívetek még nem teljesen nyitott előttem, ezért újra hívlak benneteket, nyíljatok meg az imádságra, hogy az imádságban a Szentlélek segítsen, hogy szívetek »hússzív« legyen, ne pedig »kőszív«.  Gyermekeim, köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra és elhatároztátok, hogy velem együtt haladtok a szentség felé!

1996.05.25.

Drága gyermekek! Ma szeretnék megköszönni nektek minden imádságot és áldozatot, amit ebben a nekem szentelt hónapban felajánlottatok. Gyermekeim, azt kívánom, hogy ebben az időszakban, amely általam különlegesen kapcsolódik az Éghez, ti is mindnyájan legyetek aktívak. Imádkozzatok, hogy megérthessétek, mindnyájatoknak együtt kell működnötök életetek és példátok által az üdvösség művében. Gyermekeim, azt szeretném, hogy az emberek megtérjenek, és bennetek megláthassanak engem és Fiamat, Jézust. Közbenjárok majd értetek, és segíteni fogok nektek, hogy világossággá váljatok. Segítsetek másoknak, mert őket segítve, a ti lelketek is megtalálja az üdvösséget. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1996.04.25.

Drága gyermekek! Ma ismét arra hívlak benneteket, hogy az imádságot tegyétek az első helyre a családotokban. Gyermekeim, ha Isten az első helyen áll, akkor mindenben, amit tesztek, az ő akaratát fogjátok keresni. Így könnyebbé válik mindennapi megtérésetek. Gyermekeim, kutassátok alázattal azt, ami nincs rendben a szívetekben, és akkor meg fogjátok érteni, hogy mit kell tennetek. A megtérés mindennapi kötelességetekké válik, amit örömmel teljesítetek. Gyermekeim, veletek vagyok, megáldalak, és hívlak benneteket, hogy legyetek tanúim az imádság és a személyes megtérés által. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1996.03.25.

Drága gyermekek! Hívlak benneteket, határozzátok el újra, hogy Istent szeretitek mindenekfölött. Ezekben az időkben, amikor a fogyasztói szellem miatt az emberek elfelejtik, mit is jelent szeretni és az igazi értékeket becsülni, ismét kérlek benneteket, gyermekeim, hogy tegyétek Istent az első helyre életetekben. A sátán ne vonzzon benneteket anyagi dolgokkal, hanem ellenkezőleg, gyermekeim, döntsetek Isten mellett, aki szabadság és szeretet. Válasszátok az életet, ne pedig a lélek halálát. Gyermekeim, ebben az időben, amikor Jézus szenvedéséről és haláláról elmélkedtek, arra hívlak, hogy döntsetek az élet mellett, amely újra kivirágzik a Feltámadással, és újuljon meg ma az életetek a megtérés által, amely az örök életre vezet benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1996.02.25.

Drága gyermekek! Ma a megtérésre hívlak benneteket. Ez a legfontosabb üzenet, amit itt adtam nektek. Gyermekeim, azt szeretném, hogy mindnyájan üzeneteim hordozói legyetek. Hívlak benneteket, gyermekeim, hogy éljetek az elmúlt évek során adott üzeneteim szerint. Ez az idő a kegyelem ideje. Különösen most, amikor az Egyház is imádságra és megtérésre hív benneteket. Gyermekeim, én is hívlak benneteket, hogy valósítsátok meg az üzeneteket, amelyeket itt adtam nektek, amióta megjelenek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1996.01.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy döntsetek a béke mellett. Kérjétek Istent, hogy adja meg nektek az igazi békét. Éljétek a békét szívetekben és meg fogjátok érteni, drága gyermekek, hogy a béke Isten ajándéka. Drága gyermekek, szeretet nélkül nem valósíthatjátok meg a békét. A béke gyümölcse a szeretet, és a szeretet gyümölcse a megbocsátás. Veletek vagyok, és mindnyájatokat hívlak gyermekeim, hogy bocsássatok meg elsősorban családotokban, és akkor képesek lesztek megbocsátani másoknak is. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010. december 12., vasárnap

1995.12.25.

Drága gyermekek! Ma is veletek örülök, s elhozom nektek a kis Jézust, hogy megáldjon benneteket. Kérlek, drága gyermekek, egyesítsétek vele életeteket! Jézus a Béke Királya, egyedül Ő adhatja meg a békét, amit kerestek. Veletek vagyok, és felajánllak benneteket Jézusnak, különösen most, ezekben az új időkben, amikor dönteni kell mellette. Ez az idő a kegyelem ideje. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1995.11.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy kezdjétek el újra Istent szeretni elsőként, aki mindnyájatokat megszabadított és megváltott; azután pedig szeressétek a körülöttetek élő testvéreiteket. Szeretet nélkül gyermekeim, nem növekedhettek a szentségben, és nem vihettek végbe jócselekedeteket. Ezért, gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok szüntelenül, hogy Isten felfedje nektek szeretetét. Mindnyájatokat meghívtalak, hogy egyesüljetek velem és szeressetek. Ma is veletek vagyok, és hívlak benneteket, hogy fedezzétek fel a szeretetet szívetekben és családotokban. Szeretnetek kell ahhoz, hogy Isten szívetekben lakjon. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1995.10.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy menjetek ki a természetbe, mert ott találkoztok a Teremtő Istennel. Hívlak ma benneteket, gyermekeim, hogy adjatok hálát Istennek mindazért, amit ad nektek. Hálát adva felismeritek a Magasságbelit és mindazokat a javakat, amelyek körülvesznek benneteket. Gyermekeim, Isten nagy, és hatalmas a szeretete minden teremtmény iránt. Imádkozzatok tehát, hogy megértsétek Isten szeretetét és jóságát. A Teremtő Isten jóságából és szeretetéből, mint ajándék vagyok én is veletek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1995.09.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy szeressetek bele a Legméltóságosabb Oltáriszentségbe. Imádjátok Őt, gyermekeim, a plébániátokon, s akkor egységben lesztek az egész világgal. Jézus a barátotok lesz és nem beszéltek többé róla úgy, mint akit alig ismertek. A vele való egység öröm lesz számotokra, és tanúi lesztek Jézus minden teremtmény iránti szeretetének. Gyermekeim, amikor Jézust imádjátok, hozzám is közel vagytok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1995.08.25.

Drága gyermekek! Ma az imádságra hívlak benneteket. Az imádság legyen élet számotokra. Egyetlen család sem állíthatja magáról, hogy békében van, ha nem imádkozik. Ezért a reggeli imával kezdődjön a napotok, és hálaadással fejezzétek be este. Gyermekeim, veletek vagyok, szeretlek és megáldalak benneteket, s azt kívánom, hogy mindnyájan karjaimban legyetek. Nem lehettek az ölelésemben, ha nem vagytok készek minden nap imádkozni. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1995.07.25.

Drága gyermekek! Ma is az imádságra hívlak benneteket, mert csak az imában érthetitek meg idejövetelemet. A Szentlélek az imában megvilágosít benneteket, hogy megértsétek, hogyan kell megtérnetek. Gyermekeim, szeretnék összeállítani belőletek egy gyönyörű, az örökkévalóságra készülő csokrot. Ti azonban nem fogadjátok el a megtérés, az üdvösség útját, amelyet jelenéseim révén kínálok nektek. Gyermekeim, imádkozzatok, térjetek meg szívből és közeledjetek hozzám. A jó győzzön a rossz fölött! Szeretlek és megáldalak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1995.06.25.

Drága gyermekek! Ma boldog vagyok, mert ilyen nagy számban látlak itt benneteket, s válaszoltatok hívásomra és eljöttetek, hogy megvalósítsátok üzeneteimet. Arra hívlak benneteket, gyermekeim, hogy a béke örömteli hordozói legyetek ebben a békétlen világban. Imádkozzatok a békéért, hogy mielőbb a béke ideje uralkodjék, amit türelmetlenül vár a szívem. Közel vagyok hozzátok, gyermekeim, a Magasságbeli előtt közbenjárok mindnyájatokért, és anyai áldásommal megáldalak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1995.05.25.

Drága gyermekek! Hívlak benneteket, gyermekeim, hogy segítsetek nekem imáitokkal közelebb hozni minél több szívet szeplőtelen szívemhez. A sátán erős, és egyre több embert akar minden erejével önmagához és a bűnhöz közelebb csalni. Ezért leselkedik, és meg akar ragadni minden pillanatot. Kérlek benneteket, gyermekeim, hogy imádkozzatok és segítsetek nekem, hogy segíthessek. Édesanyátok vagyok, szeretlek benneteket, ezért segíteni akarok nektek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1995.04.25.

Drága gyermekek! Ma a szeretetre hívlak benneteket. Gyermekeim, szeretet nélkül sem Istennel, sem testvéreitekkel nem tudtok együtt élni. Ezért hívlak mindnyájatokat, hogy tárjátok ki szíveteket Isten szeretete előtt, amely hatalmas és mindegyikőtök előtt nyitva áll. Isten, az emberek iránti szeretetből elküldött hozzátok, hogy megmutassam nektek az üdvösség útját, a szeretet útját. Ha nem szeretitek először Istent, nem lesztek képesek szeretni, sem a felebarátotokat, sem azt, akit gyűlöltök. Ezért, gyermekeim, imádkozzatok és az imádság által megismeritek a szeretetet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1995.03.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak meg benneteket, hogy valósítsátok meg a békét szívetekben és családotokban. Gyermekeim, nincs béke ott, ahol nem imádkoznak, és nincs szeretet ott, ahol nincs hit. Ezért, gyermekeim, hívlak mindnyájatokat, hogy ma újra döntsetek a megtérés mellett. Közel vagyok hozzátok, gyermekeim, és hívlak benneteket, hogy jöjjetek az ölembe, hogy segítsek nektek, ám ti ezt nem akarjátok, így a sátán megkísért benneteket, és már a legapróbb részletekben elvész a hitetek. Ezért, gyermekeim, imádkozzatok és az imádság révén áldásban és békében lesz részetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1995.02.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy legyetek az üzeneteim misszionáriusai, amelyeket ezen a számomra kedves helyen adok nektek. Isten megengedte, hogy ilyen hosszú ideig maradjak veletek; ezért, gyermekeim, kérlek benneteket, hogy szeretettel valósítsátok meg üzeneteimet, és vigyétek el azokat az egész világnak, hogy így a szeretet folyója áradhasson a gyűlölettel és békétlenséggel teli népekre. Hívlak benneteket, gyermekeim, hogy váljatok békévé ott, ahol békétlenség van, világossággá ott, ahol sötétség van, hogy így minden szív befogadja a világosságot és az üdvösség útját. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1995.01.25.

Drága gyermekek! Arra hívlak benneteket, hogy tárjátok ki Jézusnak szívetek ajtaját, miként a nap felé kinyíló virág. Jézus szeretné békével és örömmel betölteni a szíveteket. Gyermekeim, nem tudjátok megvalósítani a békét, ha nem vagytok békében Jézussal. Azért hívlak benneteket a szentgyónásra, hogy Jézus legyen az igazságotok és a békétek. Gyermekeim, imádkozzatok, hogy legyen erőtök megvalósítani azt, amit mondok. Veletek vagyok, és szeretlek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010. december 10., péntek

1994.12.25.

Drága gyermekeim! Ma együtt örülök, és imádkozom veletek a békéért: a békéért a szívetekben, békéért a családotokban, békéért a vágyaitokban és békéért az egész világon. A Béke Királya áldjon meg ma benneteket, és adjon békét nektek. Megáldalak, és szívemben hordozlak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1994.11.25.

Drága gyermekek! Ma az imádságra hívlak benneteket. Veletek vagyok, és szeretlek benneteket. Édesanyátok vagyok, és azt kívánom, hogy szívetek az enyémhez legyen hasonló. Gyermekeim, imádság nélkül nem élhettek, és nem mondhatjátok, hogy az enyémek vagytok. Az imádság öröm. Az imádság az, amire vágyakozik az emberi szív. Ezért gyermekeim, közeledjetek szeplőtelen szívemhez és felfedezitek Istent. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1994.10.25.

Drága gyermekek! Veletek vagyok, és ma örülök, hogy a Magasságbeli megajándékozott azzal, hogy veletek lehetek, hogy tanítsalak és a tökéletesség útján vezesselek benneteket. Gyermekeim, azt szeretném, ha csodálatos virágcsokorrá válnátok, amit Mindenszentek napján Istennek szeretnék átnyújtani. Arra hívlak benneteket, hogy nyíljatok meg és éljetek a szentek példája szerint. Az Anyaszentegyház kiválasztotta őket, hogy a mindennapi életetekben buzdítás legyenek számotokra. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1994.09.25.

Drága gyermekek! Együtt örülök veletek, és az imádságra hívlak benneteket. Gyermekeim, imádkozzatok a szándékomra. Szükségem van imáitokra, mert általuk szeretnélek közelebb vinni benneteket Istenhez. Ő a ti üdvösségetek. Isten azért küld engem, hogy segítsek, és a mennyország felé vezesselek benneteket, amely a célotok. Ezért, gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1994.08.25.

Drága gyermekek! Ma különös módon veletek egységben imádkozom azért a kegyelemért, hogy szeretett fiam  eljöjjön hazátokba. Imádkozzatok, gyermekeim, legkedvesebb fiam egészségéért, aki szenved, és akit én választottam ki a mostani időkre. Imádkozom és közbenjárok értetek Fiamnál, Jézusnál azért, hogy apáitok álma beteljesedjék. Rendkívüli módon imádkozzatok, gyermekeim, mert a sátán erős, és szeretné lerombolni szívetekben a reményt. Megáldalak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1994.07.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy türelemmel határozzátok el, hogy időt szántok az imádságra. Gyermekeim, nem mondhatjátok, hogy hozzám tartoztok, és hogy üzeneteim által megtérést éltetek át, ha nem vagytok készek minden nap arra, hogy időt adjatok Istennek. Közel vagyok hozzátok, és megáldalak benneteket! Gyermekeim, ne feledjétek, ha nem imádkoztok, nem vagytok közel sem hozzám, sem a Szentlélekhez, aki a szentség útján vezet benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1994.06.25.

Drága gyermekek! Ma itt látva mindnyájatokat, öröm van a szívemben! Megáldalak, és arra hívlak benneteket, határozzátok el, hogy az üzeneteim szerint éltek. Gyermekeim, szeretnélek Jézushoz vezetni benneteket, mert Ő a ti üdvösségetek. Ezért, gyermekeim, minél többet imádkoztok, annál inkább fogtok hozzám és Fiamhoz, Jézushoz tartozni. Megáldalak mindnyájatokat anyai áldásommal. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1994.05.25.

Drága gyermekek! Arra hívlak benneteket, hogy legyen több bizalmatok bennem, és mélyebben éljétek meg az üzeneteimet. Veletek vagyok, és közbenjárok értetek Istennél, de arra várok, hogy a szívetek megnyíljon üzeneteimre. Örüljetek, mert Isten szeret benneteket, és minden nap lehetőséget ad arra, hogy megtérjetek és erősebben higgyetek a Teremtő Istenben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1994.04.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, határozzátok el, hogy imádkoztok a szándékaimért. Gyermekeim, hívlak benneteket, hogy mindnyájan segítsetek megvalósítani terveimet ezen az egyházközségen keresztül. Most különösen arra hívlak benneteket, gyermekeim, hogy döntsétek el, hogy a szentség útján fogtok járni. Csak így lehettek közel hozzám. Szeretlek benneteket, és arra vágyom, hogy mindnyájatokat magammal vigyem a mennybe. Ám ha nem imádkoztok, nem vagytok alázatosak, és nem engedelmeskedtek az üzeneteknek, amelyeket adok, akkor nem segíthetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1994.03.25.

Drága gyermekek! Ma veletek örülök, és hívlak benneteket, hogy nyíljatok meg nekem és váljatok eszközzé kezemben a világ üdvösségéért. Azt szeretném gyermekeim, hogy mindannyian, akik megéreztétek a szentség illatát üzeneteimen keresztül, vigyétek el azokat a világba, amely éhezi Istent, és Isten szeretetét. Köszönöm mindnyájatoknak, hogy ilyen sokan követtetek. Megáldalak benneteket anyai áldásommal. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1994.02.25.

Drága gyermekek! Ma megköszönöm az imáitokat. Mindannyian segítettetek abban, hogy ez a háború mielőbb befejeződjön. Közel vagyok hozzátok, mindnyájatokért imádkozom, és kérlek benneteket: imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Csak az imádság által győzhetjük le a gonoszt és védhetjük meg mindazt, amit a sátán le akar rombolni az életetekben. Az édesanyátok vagyok, egyformán szeretem mindegyikőtöket, és közbenjárok értetek Istennél. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1994.01.25.

Drága gyermekek! Mindannyian az én gyermekeim vagytok. Szeretlek benneteket. De gyermekeim, nem szabad elfelejtenetek, hogy imádság nélkül nem lehettek a közelemben! Ezekben az időkben a sátán szeretne felfordulást kelteni szívetekben és családotokban. Gyermekeim, ne hagyjátok magatokat! Ne engedjétek, hogy irányítson benneteket, és az életeteket. Szeretlek benneteket és közbenjárok értetek Istennél. Gyermekeim, imádkozzatok! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010. december 5., vasárnap

1993.12.25.

Drága gyermekek! Ma együtt örülök a kis Jézussal, és azt kívánom, hogy Jézus öröme töltsön be minden szívet. Az üzenetemmel, gyermekeim, áldást adok Fiammal, Jézussal együtt, hogy minden szívben a béke uralkodjék. Szeretlek benneteket gyermekeim, és arra hívlak mindnyájatokat, hogy imáitokkal jöjjetek közelebb hozzám. Ti csak beszéltek, beszéltek, de nem imádkoztok. Döntsetek tehát, gyermekeim, az ima mellett.  Csak így lesztek boldogok, és Isten meg fogja adni, amit kértek tőle. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1993.11.25.

Drága gyermekek! Ezekben az időkben úgy hívlak benneteket, mint eddig még soha, hogy készüljetek Jézus eljövetelére. A kis Jézus uralkodjék a szívetekben, hiszen csak akkor lesztek boldogok, amikor Jézus a barátotok lesz. Nem lesz nehéz sem imádkozni, sem áldozatokat felajánlani, sem tanúságot tenni Jézus nagyságáról az életetekben, mert Ő fog akkor erőt és örömöt adni nektek. Imáimmal és közbenjárásommal közel vagyok hozzátok, szeretlek és megáldalak mindnyájatokat. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1993.10.25.

Drága gyermekek! Ezekben az években hívtalak benneteket, hogy imádkozzatok és éljétek meg azt, amit mondok nektek, de csak kevéssé éltek üzeneteim szerint. Beszéltek, de nem valósítjátok meg; gyermekeim, ezért tart ilyen sokáig a háború. Arra hívlak benneteket, hogy nyíljatok meg Isten felé, és a szívetekben éljetek Istennel; tegyétek a jót és tegyetek tanúságot üzeneteimről. Szeretlek benneteket és szeretnélek megoltalmazni titeket minden rossztól, de ti ezt nem akarjátok! Drága gyermekek, nem segíthetek, ha nem éltek Isten parancsai szerint, ha nem élitek a Szentmisét, ha nem utasítjátok el a bűnt. Hívlak benneteket, hogy legyetek a szeretet és a jóság apostolai. Tegyetek tanúságot Istenről, és Isten szeretetéről ebben a békétlen világban, és ő meg fog áldani benneteket, és megadja mindazt, amit kértek tőle. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1993.09.25.

Drága gyermekek! Édesanyátok vagyok, és arra hívlak benneteket, hogy az imádság által közeledjetek Istenhez, mert Ő a ti békétek és Megváltótok. Ezért, gyermekeim, ne az anyagi vigaszt keressétek, hanem Istent! Imádkozom értetek, közbenjárok Istennél külön-külön mindegyikőtökért. Várom imátokat, s azt, hogy elfogadjatok engem, és elfogadjátok az üzeneteimet úgy, mint a jelenések első napjaiban. Csak akkor fognak csodák történni, amikor megnyitjátok szíveteket és imádkoztok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1993.08.25.

Drága gyermekek! Szeretném, ha megértenétek, hogy az édesanyátok vagyok, és szeretnélek segíteni és hívni benneteket az imádságra. Csak az ima által tudjátok az üzeneteimet megérteni, elfogadni és megvalósítani az életetekben. Olvassátok a Szentírást, éljétek meg, és imádkozzatok, hogy képesek legyetek megérteni az idők jeleit. Ez egy rendkívüli idő. Azért vagyok veletek, hogy közelebb hozzalak benneteket szívemhez és Fiam, Jézus szívéhez. Drága gyermekeim, azt kívánom, hogy a világosság gyermekei legyetek, nem pedig a sötétségé. Éljétek tehát azt, amit mondok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1993.07.25.

Drága gyermekek! Köszönöm imáitokat és a szeretetet, amit irántam tanúsítotok. Kérlek benneteket, határozzátok el, hogy imádkoztok a szándékaimért. Drága gyermekek, végezzetek kilencedeket, áldozatot hozva abban, amiben a leginkább megkötve érzitek magatokat. Szeretném, ha az életetek hozzám kötődne. Édesanyátok vagyok, és azt szeretném, gyermekeim, ha nem vezetne félre benneteket a sátán. Ő tévútra akar vinni benneteket, de nem teheti meg, ha nem engeditek neki. Ezért gyermekeim, újítsátok meg az imádságot a szívetekben, s akkor megértitek hívásomat és mély vágyamat arra, hogy segítsek nektek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1993.06.25.

Drága gyermekek! Ma is örülök jelenléteteknek. Megáldalak benneteket anyai áldásommal, és közbenjárok értetek Istennél. Újra hívlak benneteket, hogy éljetek üzeneteim szerint és valósítsátok meg azokat életetekben, tetteitekben. Veletek vagyok, és napról napra megáldalak mindnyájatokat. Drága gyermekek, ezek rendkívüli idők, és azért vagyok veletek, hogy szeresselek és oltalmazzalak benneteket. Azért, hogy védelmezzem szíveteket a sátántól, és egyre közelebb vigyek mindenkit Fiam, Jézus szívéhez. Köszönöm, hogy válaszoltatok anyai hívásomra!

1993.05.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy imádsággal nyíljatok meg Isten előtt, hogy a Szentlélek elkezdhessen csodákat tenni bennetek és általatok. Veletek vagyok, és közbenjárok értetek Istennél. Hiszen, drága gyermekeim, mindannyian fontosak vagytok üdvösségtervemben. Hívlak benneteket, hogy a jó és a béke hordozói legyetek. Isten csak akkor tud nektek békét adni, ha megtértek és imádkoztok. Ezért, drága gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok és tegyétek azt, amire a Szentlélek indít benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1993.04.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy ébresszétek föl szíveteket a szeretetre. Menjetek ki a természetbe, és szemléljétek, miként ébredezik a természet. Ez segíteni fog abban, hogy kitárjátok szíveteket a Teremtő Isten előtt. Azt kívánom, hogy ébresszétek föl a szeretetet családotokban, hogy a szeretet uralkodjon ott, ahol békétlenség és gyűlölet van. Amikor szeretet van a szívetekben, akkor imádság is. És ne feledjétek el, drága gyermekek, hogy veletek vagyok, és imáimmal segítelek, hogy Isten erőt adjon nektek a szeretetre. Megáldalak benneteket és anyai szeretetemmel szeretlek titeket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1993.03.25.

Drága gyermekek! Ma úgy hívlak benneteket, mint még soha, hogy imádkozzatok a békéért: békéért a szívetekben, békéért a családotokban és békéért az egész világon, mert a sátán háborút és békétlenséget akar, és le akar rombolni mindent, ami jó. Ezért, drága gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1993.02.25.

Drága gyermekek! Ma megáldalak benneteket anyai áldásommal, és a megtérésre hívlak mindnyájatokat. Azt szeretném, ha mindannyian elhatároznátok, hogy megváltoztatjátok életeteket, és ha többet dolgoznátok az egyházban; de nem szavakkal és gondolatokkal, hanem példamutatással. Legyen az életetek örömteli tanúságtétel Jézusról. Nem mondhatjátok, hogy már megtértetek, hiszen életeteknek mindennapi megtéréssé kell válnia. Ahhoz, hogy megértsétek mit kell tennetek, imádkozzatok, gyermekeim, és Isten majd megmutatja, hogy mit tegyetek, és miben kell megváltoznotok. Veletek vagyok, és a palástom alá veszlek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1993.01.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy komolyan fogadjátok el és valósítsátok meg üzeneteimet. Ezek azok a napok, amikor döntenetek kell Isten mellett, a béke, és a jó mellett, hogy minden gyűlölet és féltékenység eltűnjön életetekből és gondolataitokból, egyedül Isten és a felebarát szeretete lakozzék bennetek. Így és csakis így lesztek képesek felismerni az idők jeleit. Veletek vagyok, és új időszak felé vezetlek benneteket, amelyet Isten kegyelemként ad, hogy még jobban megismerjétek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.