Medjugorjéből üzen a Szűzanya!

Kedves Testvérek! Ma Medjugorje az a hely a világban, ahol a Menny találkozik a földdel. Ez a boszniai horvát falu az a hely, amit a szűzanya kiválasztott magának, hogy Szent Fia üzeneteit közvetítse félénk. Ezen blog célja az, hogy megismertesse Medjugorje üzenetét mindenkivel.

2010. november 30., kedd

1992.12.25.

Drága gyermekek! Ma szeretnélek mindnyájatokat a palástom alá venni és oltalmazni minden sátáni támadástól. Ma a béke napja van, de óriási a békétlenség az egész világon. Ezért hívlak benneteket, hogy az imádságon keresztül velem együtt építsétek fel a béke új világát. Nélkületek ezt nem tudom megtenni, ezért anyai szeretetemmel hívlak mindnyájatokat, és a többit majd Isten elvégzi. Nyíljatok meg Isten terve és szándékai előtt, hogy együttműködhessetek vele a békéért és a jóért. Ne feledjétek, hogy életetek nem a tiétek, hanem ajándék, amellyel másokat kell megörvendeztetnetek és az örök élet felé vezetnetek. Drága gyermekek, kicsiny Jézusom gyöngéd szeretete kísérjen mindig benneteket! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1992.11.25.

Drága gyermekek! Ma úgy hívlak benneteket imádkozni, mint eddig még soha. Legyen az életetek teljes egészében imádság, de szeretet nélkül nem lehet imádkozni. Ezért ma arra hívlak benneteket, hogy mindenekelőtt szeressétek, Istent, életetek Teremtőjét és akkor másokban is képesek lesztek Őt felismerni és szeretni úgy, ahogyan ő szeret titeket. Drága gyermekek, kegyelem, hogy veletek vagyok, ezért saját érdeketekben fogadjátok el és valósítsátok meg üzeneteimet. Szeretlek benneteket, és azért vagyok veletek, hogy tanítsalak és vezesselek a megtérés és önmegtagadás új életében. Csak így fogjátok fölfedezni Istent, és mindazt, ami most távol van tőletek. Ezért gyermekeim, imádkozzatok! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1992.10.25.

Drága gyermekek! Az imádságra hívlak benneteket most, amikor a sátán erős és minél több lelket akar megszerezni magának. Imádkozzatok, drága gyermekek, és bízzatok jobban bennem, hiszen azért vagyok itt, hogy segítsek nektek, és hogy új úton, új életre vezesselek benneteket. Ezért, drága gyermekeim, hallgassátok és éljétek azt, amit mondok, mert amikor már nem leszek veletek, fontos lesz, hogy emlékezzetek szavaimra és mindarra, amit mondtam nektek. Hívlak benneteket, hogy gyökeresen változtassátok meg életeteket, döntsetek a megtérés mellett. Ne csak szavakkal, hanem az életetekkel. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1992.09.25.

Drága gyermekek! Ma is azt szeretném mondani, hogy veletek vagyok ezekben a békétlen napokban, amikor a sátán le akarja rombolni mindazt, amit én és Fiam, Jézus építünk. Még inkább el akar távolítani benneteket a keresztény élettől és a parancsoktól, amelyeknek megtartására az egyház hív. A sátán szeretné tönkretenni mindazt, ami szent bennetek és körülöttetek. Ezért, gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok, hogy megérthessétek mindazt, amit Isten a jelenlétem által ad nektek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1992.08.25.

Drága gyermekek! Ma azt szeretném mondani, hogy szeretlek benneteket. Anyai szeretetemmel szeretlek, és arra hívlak benneteket, hogy legyetek egészen nyitottak felém, hogy általatok megtéríthessem és megmenthessem a világot, amelyben rengeteg bűn, és olyan dolog van, ami nem jó. Ezért, drága gyermekeim, nyíljatok meg nekem, hogy megmutathassam, és megismertethessem veletek Istent, aki szeret benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1992.07.25.

Drága gyermekek! Ma újra az imádságra hívlak benneteket, és ezen belül az öröm imájára, hogy ezekben a fájdalmas napokban senki se érezzen közületek szomorúságot az imádságban, hanem legyen az örömteli találkozás Teremtő Istenetekkel. Imádkozzatok gyermekeim, hogy közelebb legyetek hozzám, és az imádságban megérezzétek, mit kívánok tőletek. Veletek vagyok, és minden nap megáldalak benneteket anyai áldásommal, hogy Isten bőségesen betöltsön benneteket kegyelmével mindennapi életetekben. Adjatok hálát Istennek azért az ajándékért, hogy veletek lehetek, mert mondom nektek, ez nagy kegyelem! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1992.06.25.

„Drága gyermekek! Ma boldog vagyok még akkor is, ha némi szomorúság van a szívemben mindazok miatt, akik már elindultak ezen az úton, de később elhagyták. Azért vagyok itt, hogy egy új útra, az üdvösség útjára vezesselek benneteket. Ezért hívlak benneteket napról napra a megtérésre. Ám ha nem imádkoztok, nem mondhatjátok, hogy a megtérés útján jártok. Imádkozom értetek, és közbenjárok Istennél a békéért: elsősorban a szívetekben, majd körülöttetek is, hogy Isten legyen a békétek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
A Szűzanya ezen az évfordulón mindenkinek különleges áldását adta.

1992.05.25.

Drága gyermekek! Ma újra az imára hívlak benneteket, hogy általa még jobban közeledjetek Istenhez. Veletek vagyok, és vezetni szeretnélek mindnyájatokat az üdvösség útján, amelyet Jézus ad nektek. Napról napra egyre közelebb vagyok hozzátok, még ha nem is vagytok ennek tudatában, és nem akarjátok elismerni, hogy eddig alig-alig kapcsolódtatok hozzám az imával. Amikor kísértések és problémák adódnak, azt mondogatjátok: Ó, Istenem, ó, Anyám, hol vagytok? És én csak várok rátok, hogy igent mondjatok nekem, azt átadjam Jézusnak, és Ő kegyelmekkel tölthessen el benneteket. Ezért még egyszer fogadjátok el hívásomat, és kezdjetek el újra imádkozni, amíg az imádság örömmé nem válik számotokra. Akkor felismeritek majd, hogy Isten mindenható a mindennapi életetekben. Veletek vagyok és várok rátok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1992.04.25.

Drága gyermekek! Ma is az imádságra hívlak benneteket. Csak imával és böjttel lehet megállítani a háborút. Ezért, drága gyermekeim, imádkozzatok, és életetekkel tanúsítsátok, hogy az enyéim vagytok, és hozzám tartoztok, mert a sátán ezekben a zavaros napokban még több lelket akar elcsábítani. Ezért arra hívlak benneteket, hogy döntsetek Isten mellett, Ő oltalmazni fog benneteket, és megmutatja mit tegyetek és milyen úton járjatok. Mindenkit hívok, aki igent mondott nekem, hogy újítsa meg felajánlását Fiamnak, Jézusnak, az ő Szívének és nekem, hogy méginkább a béke eszközévé tehessünk benneteket ebben a békétlen világban. Medjugorje egy jel mindnyájatoknak, valamint meghívás az imádságra, és arra, hogy megéljétek a kegyelem napjait, amelyeket Isten ad nektek. Ezért, drága gyermekek, vegyétek nagyon komolyan az imádságra hívást. Veletek vagyok és a ti szenvedésetek az én szenvedésem is. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1992.03.25.

Drága gyermekek! Ma úgy kérlek benneteket, mint még soha, hogy éljetek üzeneteim szerint, és váltsátok valóra az életetekben. Eljöttem hozzátok, hogy segítsek nektek, és ezért hívlak benneteket, hogy változtassátok meg életeteket, mert nyomorúságos úton, a pusztulás útján jártok. Amikor azt mondtam: térjetek meg, imádkozzatok, böjtöljetek, béküljetek ki, akkor ti felületesen vettétek üzeneteimet. Elkezdtetek ugyan azok szerint élni, de abbahagytátok, mert nehéz volt számotokra. Drága gyermekek, amikor valami jó, abban a jóban ki kell tartanotok, és nem szabad azt gondolni, hogy Isten nem lát, nem hallgat meg, nem segít. Így eltávolodtatok Istentől és tőlem, nyomorúságos érdekeitek miatt. Az volt a szándékom, hogy a béke, a szeretet és a jóság oázisává teszlek titeket. Isten azt akarta, hogy az ő szeretetével és segítségével csodákat tegyetek, s így példát mutassatok. Ezért mondom hát nektek: a sátán játszadozik veletek és lelketekkel, és én nem tudok segíteni, mert messze vagytok szívemtől. Imádkozzatok tehát, éljétek üzeneteimet.

1992.02.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy az imádság által még jobban közeledjetek Istenhez. Csak így tudlak segíteni és oltalmazni benneteket minden sátáni támadástól. Veletek vagyok, és közbenjárok értetek Istennél, hogy megvédjen benneteket. De szükségem van imáitokra, és igenetekre. Könnyen elvesztek az anyagi, emberi dolgokban, és elfelejtitek, hogy Isten a legjobb barátotok. Ezért, drága gyermekeim, közeledjetek Istenhez, hogy oltalmazzon és megőrizzen titeket minden rossztól. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1992.01.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy újítsátok meg családotokban az imádságot, hogy így minden család Fiam, Jézus öröme legyen. Ezért, drága gyermekek, imádkozzatok, és keressétek, hogyan szentelhetnétek több időt Jézusnak, s így képesek lesztek megérteni, s elfogadni mindent, még a legsúlyosabb betegségeket és kereszteket is. Veletek vagyok, szeretnélek szívembe zárni és megoltalmazni benneteket, de ti még nem határoztatok. Ezért kérem, drága gyermekek, hogy imádkozzatok, s az ima által engedjétek meg, hogy segítsek nektek. Imádkozzatok, drága gyermekeim, váljon mindennapi táplálékotokká az imádság. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010. november 21., vasárnap

1991.12.25.

Drága gyermekek! Ma különleges módon hozom hozzátok a kis Jézust, hogy megáldjon benneteket a béke és a szeretet áldásával. Drága gyermekeim, ne feledjétek, hogy ez olyan kegyelem, amit sok ember nem ért és nem is fogad el. Ezért ti, akik azt valljátok, hogy hozzám tartoztok, és segítségemet kéritek, adjatok oda mindent magatokból. Mindenekelőtt adjátok szereteteteket, és mutassatok példát családotokban. Azt mondjátok, hogy a Karácsony családi ünnep. Ezért, drága gyermekek, a családotokban Istent tegyétek az első helyre, hogy békét adhasson, megoltalmazhasson, nemcsak a háborútól, hanem minden sátáni támadástól is a béke idején. Amikor Isten veletek van, mindenetek megvan. De ha nem vágytok rá, nyomorúságosak vagytok, és nem tudjátok, kinek az oldalán álltok. Ezért drága gyermekek, döntsetek Isten mellett, és akkor mindenetek meglesz. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1991.11.25.

Drága gyermekek! Ez alkalommal is az imádságra hívlak benneteket. Imádkozzatok, hogy megérthessétek, amit Isten a jelenlétem és üzeneteim által akar nektek mondani. Szeretnélek még közelebb vinni benneteket Jézushoz és megsebzett szívéhez, hogy megérthessétek mérhetetlen szeretetét, amellyel mindegyikőtöknek odaadta magát. Ezért, drága gyermekek, imádkozzatok, hogy szívetekből a szeretet forrása áradjon minden emberre; azokra is, akik gyűlölnek és megvetnek benneteket. Így Jézus szeretetével képesek lesztek legyőzni minden nyomorúságot ebben a fájdalommal telt világban, amely reménytelen azoknak, akik nem ismerik Jézust. Köszönök nektek minden áldozatot és imát. Imádkozzatok, hogy még többet segíthessek. Szükségem van imáitokra. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1991.10.25.

Drága gyermekek! Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1991.09.25.

Drága gyermekek! Ma különleges módon hívlak benneteket az imádságra és az önmegtagadásra. A sátán eddig soha nem látott módon szeretné megmutatni a világnak szégyenletes arcát, amellyel minél több embert akar a halál és bűn útjára vezetni. Ezért drága gyermekek, segítsetek, hogy Szeplőtelen Szívem győzedelmeskedjen a bűn világában. Kérlek mindnyájatokat, hogy ajánljátok fel imáitokat és áldozataitokat szándékaimra, hogy azokat bemutathassam Istennek azért, ami a legszükségesebb. Felejtsétek el kívánságaitokat, és azért imádkozzatok, drága gyermekeim, amit Isten akar, ne azért, amit ti akartok.
Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1991.08.25.

Drága gyermekek! Ma is az imára hívlak benneteket. Ma – mint még eddig soha, amióta a terveim elkezdtek megvalósulni – a sátán erős, és szeretné elsöpörni a békére és boldogságra vonatkozó terveimet. El akarja hitetni veletek, hogy Fiam erőtlen a döntéseiben. Ezért hívlak mindnyájatokat, drága gyermekek, hogy még erősebben imádkozzatok és böjtöljetek. Kilenc napos önmegtagadásra hívlak benneteket, hogy segítségetekkel beteljesülhessen mindaz, amit Fatimában elkezdtem és a titkok által szeretnék megvalósítani. Hívlak benneteket, drága gyermekek, hogy értsétek meg jövetelem fontosságát és a helyzet komolyságát. Szeretnék minden lelket megmenteni és Istennek ajánlani. Ezért imádkozzunk, hogy mindaz, amit elkezdtem, a maga teljességében megvalósulhasson. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1991.07.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy imádkozzatok a békéért. Ezekben a napokban rendkívüli módon veszélyben van a béke, ezért kérem, hogy újítsátok meg családotokban a böjtöt, és az imát. Drága gyermekek, szeretném, ha megértenétek a helyzet komolyságát és azt, hogy a jövőben lejátszódó események nagy része imátoktól függ. Ti pedig keveset imádkoztok. Drága gyermekek, veletek vagyok, és arra hívlak benneteket, hogy komolyan kezdjetek el imádkozni és böjtölni, ahogy jövetelem első napjaiban tettétek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1991.06.25.

Drága gyermekek! A mai nagy napon, amelyet felajánlottatok nekem, szeretnélek megáldani mindnyájatokat és azt szeretném mondani, hogy ezek a kegyelem napjai, amíg veletek vagyok. Segíteni szeretnék, és megtanítani benneteket arra, hogy az életszentség útján járjatok. Sok ember van, aki nem akarja megérteni üzenetemet, vagy komolyan elfogadni azt, amit mondok. Éppen ezért hívlak és kérlek benneteket, hogy, mindennapjaitokban az életetekkel legyetek jelenlétem tanúi. Ha imádkoztok, Isten segíteni fog, hogy felismerjétek jövetelem valódi okát. Ezért, gyermekeim, imádkozzatok és olvassátok a Szentírást, hogy általa felfedezhessétek a jövetelemben rejlő üzenetet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1991.05.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy mindnyájan, akik hallottátok béke-üzenetemet, komolyan és szeretettel valósítsátok meg az életetekben. Sokan azt gondolják, hogy sokat tesznek vele, ha az üzenetekről beszélnek, de nem élnek azok szerint. Az életre hívlak benneteket, drága gyermekeim, és mindannak megváltoztatására, ami rossz bennetek, hogy mindent jóvá és életté alakítsatok. Drága gyermekek, veletek vagyok, és mindnyájatokat szeretnélek segíteni abban, hogy éljétek az Örömhírt, és életetekkel tegyetek róla tanúságot. Azért vagyok itt, drága gyermekek, hogy segítselek és a mennybe vezesselek benneteket. A mennyben öröm van, amellyel már most is élhettek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1991.04.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy imádságotok a szív imája legyen. Mindnyájan találjatok időt az imádságra, hogy az imában felfedezzétek Istent. Nem azt akarom, hogy beszéljetek az imáról, hanem, hogy imádkozzatok. Minden napotokat töltse be az Isten iránti hálaadó imádság az életért és mindazért, amitek van. Nem akarom, hogy életetek fecsegéssel teljen, hanem tetteitekkel dicsőítsétek Istent. Veletek vagyok, és hálát adok Istennek minden pillanatért, amit köztetek töltök. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1991.03.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy imában és Jézussal egyesülve éljétek át az ő kínszenvedését. Döntsétek el, hogy több időt adtok Istennek, aki a kegyelem napjaival ajándékozott meg benneteket. Ezért, drága gyermekek, imádkozzatok, és rendkívüli módon újítsátok meg szívetekben a Jézus iránti szeretetet. Veletek vagyok, áldásommal és imáimmal kísérlek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1991.02.25.

Drága gyermekek! Ma hívlak benneteket, hogy döntsetek Isten mellett, mert szívetek nyugtalansága az Istentől való eltávolodás gyümölcse. Isten maga a béke, ezért egyéni imádsággal közeledjetek hozzá, s aztán éljétek meg a békét szívetekben. Így szívetek békéje folyóként fog kiáradni az egész világra. Ne csak beszéljetek a békéről, hanem legyetek békeszerzők. Megáldalak benneteket és minden jó elhatározásotokat. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra

1991.01.25.

Drága gyermekek! Ma úgy hívlak benneteket imádkozni, ahogy eddig még sohasem. Imádkozzatok a békéért. A sátán hatalmas, és nemcsak az emberi életet akarja romba dönteni, hanem a természetet és a bolygót is, ahol éltek. Ezért, drága gyermekeim, imádkozzatok, hogy az imádság által a béke isteni áldása megóvjon benneteket. Isten azért küldött hozzátok, hogy segítsek nektek. Ha akarjátok, ragadjátok meg a rózsafüzért. Egy egyszerű rózsafüzér csodákat tehet a világban és életetekben. Megáldalak benneteket, és veletek maradok, ameddig csak Isten akarja. Köszönöm, hogy nem lesztek hűtlenek jelenlétemhez. Köszönöm, mert válaszotok a jót és a békét szolgálja. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010. november 8., hétfő

1990.12.25.

Drága gyermekek! Ma rendkívüli módon hívlak benneteket, hogy imádkozzatok a békéért. Drága gyermekek, béke nélkül nem tudjátok megtapasztalni a gyermek Jézus születését, sem ma, sem mindennapi életetekben. Azért kérjétek a béke Urát, hogy oltalmazzon titeket palástjával és segítsen nektek, hogy felfoghassátok a béke nagyságát és fontosságát szívetekben. Így tudjátok majd kiárasztani a békét szívetekből az egész világra. Veletek vagyok és közbenjárok értetek Isten előtt. Imádkozzatok, mert a sátán le akarja rombolni béketervemet. Engesztelődjetek ki, és segítsetek életetekkel, hogy béke uralkodjon az egész földön. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1990.11.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy az irgalmasság cselekedeteit szeretettel vigyétek végbe, irántam való szeretetből, valamint testvéreim, és testvéreitek iránti szeretetből.  Drága gyermekek, mindazt, amit másokért tesztek, tegyétek nagy örömmel és Isten előtti mély alázattal. Veletek vagyok, és napról napra bemutatom áldozataitokat és imáitokat Istennek a világ üdvösségéért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1990.10.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy különleges módon imádkozzatok, mutassatok be áldozatokat és jócselekedeteket a világ békéjéért. A sátán hatalmas, és minden erejével szeretné lerombolni Isten békéjét. Ezért, drága gyermekek, rendkívüli módon imádkozzatok velem a békéért. Veletek vagyok, segíteni szeretnék nektek imáimmal, és a béke útján akarlak vezetni benneteket. Megáldalak benneteket anyai áldásommal. Ne feledjétek el megvalósítani a béke üzeneteit! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1990.09.25.

Drága gyermekek! Szívből jövő imára hívlak benneteket, hogy imádságotok beszélgetés legyen Istennel. Szeretném, ha mindnyájan több időt szentelnétek Istennek. A sátán erős, és sokféle módon akar megtéveszteni és megsemmisíteni titeket. Ezért, drága gyermekeim, imádkozzatok minden nap, hogy életetek javatokra és mindazok javára váljon, akikkel találkoztok. Veletek vagyok és oltalmazlak benneteket, bár a sátán arra törekszik, hogy lerombolja terveimet, és megakadályozza a Mennyei Atya akaratának megvalósulását ezen a helyen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1990.08.25.

Drága gyermekek! Ma arra szeretnélek hívni benneteket, hogy üzeneteimet vegyétek komolyan és valósítsátok meg életetekben. Tudnotok kell gyermekeim, hogy veletek vagyok, és ugyanazon az úton szeretnélek elvezetni benneteket a mennybe, amely szép azoknak, akik felfedezik az imádságban. Ezért gyermekeim, ne feledjétek, hogy üzeneteimet meg kell élnetek mindennapi életekben ahhoz, hogy mondhassátok: íme, én elfogadtam és megpróbáltam megvalósítani az üzeneteket! Drága gyermekek, oltalmazlak benneteket imáimmal a mennyei Atyánál. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1990.07.25.

Drága gyermekek! Ma a békére hívlak benneteket. Úgy jöttem ide mint a Béke Királynője, és anyai békémmel gazdagítani szeretnélek benneteket. Drága gyermekek, szeretlek benneteket, és szeretnélek elvezetni a békéhez, amelyet csak Isten adhat meg, s amely gazdaggá tesz minden szívet. Arra hívlak benneteket, hogy legyetek békém hordozói és tanúi ebben a békétlen világban. Uralkodjon béke az egész világon, ezen a nyugtalan, és békére szomjazó világon. Megáldalak benneteket anyai áldásommal. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1990.06.01.

Drága gyermekek! Szeretnék megköszönni nektek minden áldozatot és imádságot. Különleges anyai áldásommal áldalak meg titeket. Hívlak benneteket, hogy döntsetek Isten mellett, s napról napra ismerjétek fel akaratát az imádságban. Drága gyermekek, szeretném hívni mindegyikőtöket a teljes megtérésre, hogy öröm legyen a szívetekben. Boldog vagyok, hogy ma ilyen nagy számban vagytok jelen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra

1990.05.25.

Drága gyermekek! Hívlak benneteket, döntsétek el, hogy komolyan végzitek ezt a kilencedet. Szenteljetek időt az imádságra és az áldozatokra. Veletek vagyok, s szeretnék segíteni nektek, hogy növekedjetek a lemondásban és a vezeklésben, s így megérezhessétek azok életének szépségét, akik különleges módon adták át nekem önmagukat. Drága gyermekek, Isten napról napra megáld benneteket, és szeretné megváltoztatni az életeteket. Imádkozzatok, tehát, hogy legyen erőtök megváltoztatni az életeteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1990.04.25.

Drága Gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy komolyan fogadjátok el és valósítsátok meg üzeneteimet. Veletek vagyok, és azt szeretném, drága gyermekek, ha minél közelebb lenne mindegyikőtök a szívemhez. Imádkozzatok, tehát, gyermekeim, és keressétek Isten akaratát az életetekben. Arra vágyom, hogy valamennyien fölfedezzétek a szentség útját, s ezen az úton növekedjetek egészen az örökkévalóságig. Imádkozni fogok értetek, közbenjárok Istennél, hogy megértsétek mekkora ajándékot ad nekem Isten azáltal, hogy veletek lehetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1990.03.25.

Drága gyermekek! Veletek vagyok, még ha nem is vagytok ennek tudatában. Meg akarlak óvni benneteket mindattól, amit a sátán kínál, hogy megsemmisítsen titeket. Amint Jézust hordoztam méhemben, ugyanúgy szeretnélek hordozni titeket, drága gyermekek, a szentség felé. Isten meg akar menteni benneteket, s ezért az emberek, a természet és sok más eszköz által üzeneteket küld nektek, amelyek segíthetnek megérteni, hogy meg kell változtatnotok életetek irányát. Értsétek meg tehát, gyermekeim, milyen nagyszerű ajándékot ad nektek Isten azáltal, hogy palástommal oltalmazhatlak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1990.02.25.

Drága gyermekek! Istennek való teljes önátadásra hívlak benneteket. Ebben az időben különösen azt szeretném, ha lemondanátok azokról a dolgokról, amelyekhez kötődtök, és ártanak lelki életeteknek. Ezért, gyermekeim, döntsetek egészen Isten mellett, s ne engedjétek, hogy a sátán belépjen az életetekbe azokon a dolgokon keresztül, amelyek ártanak nektek és lelki életeteknek. Gyermekeim, Isten a teljességében kínálja magát nektek, de csak az imádságban tudjátok őt felfedezni és megismerni. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1990.01.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy döntsetek újra Isten mellett. Mindenekelőtt és mindenekfölött Őt válasszátok, hogy Ő csodát tehessen az életetekben, s így napról napra öröm legyen vele az életetek. Ezért kicsinyeim, imádkozzatok, és ne engedjétek, hogy a sátán félreértéseken, értetlenségeken és egymás el nem fogadásán keresztül működhessen életetekben. Imádkozzatok, hogy megértsétek az élet ajándékának nagyságát és szépségét. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1989.12.25.

Drága gyermekek! Ma különösen megáldalak benneteket anyai áldásommal, s közbenjárok értetek Istennél, hogy megadja nektek a szív megtérésének ajándékát. Évek óta hívlak benneteket elmélyült lelki életre és egyszerűségre, ti mégis hidegek vagytok! Ezért, gyermekeim, fogadjátok el komolyan és éljétek az üzeneteket, hogy lelketek ne legyen szomorú, ha már nem leszek veletek, és nem vezetlek többé benneteket, mint bizonytalan gyermekeket az első lépésekre. Tehát, gyermekeim, olvassátok minden nap az üzeneteket, amelyeket adtam, és váltsátok életre. Szeretlek benneteket, ezért hívlak, hogy lépjetek Istennel az üdvösség útjára. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1989.11.25.

Drága gyermekek! Ezekben az években üzeneteim által hívlak benneteket. Gyermekeim, az üzenetekkel egy csodálatos mozaikot szeretnék alkotni a szívetekben, hogy mindnyájatokat mint eredeti képet mutathassalak be Istennek. Gyermekeim, ezért szeretném, ha döntéseitek szabadok lennének Isten előtt, mert ő szabadságot adott nektek. Imádkozzatok, hogy mindenféle sátáni befolyástól mentesen, egyedül Isten mellett döntsetek. Imádkozom értetek Isten előtt és kérem, hogy adjátok át magatokat
Istennek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra

1989.10.25.

Drága gyermekek! Ma is imádkozni hívlak titeket. Szüntelenül hívlak benneteket, de még mindig messze vagytok. Ezért mától döntsétek el, hogy komolyan időt szántok Istenre. Veletek vagyok és szeretnélek megtanítani benneteket szívből imádkozni. A szív imájában Istennel találkoztok. Ezért, gyermekeim, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1989.09.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy köszönjétek meg Istennek minden adományát, amelyet fölfedeztetek életetek során, még a legkisebb ajándékot is, amit megtapasztaltatok. Én hálát adok veletek együtt, és arra vágyom, hogy mindnyájan megtapasztaljátok az ajándékok örömét, és Isten legyen mindenkinek mindene. Gyermekeim, így tudtok majd állandóan növekedni az életszentség útján. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1989.08.25.

Drága gyermekek! Az imádságra hívlak benneteket. Az imával, gyermekeim, örömöt és békét kaptok. Imádság által gazdagodtok Isten kegyelmében. Ezért, gyermekeim, legyen élet számotokra az imádság. Különösen azt kérem, imádkozzatok azokért, akik messze vannak Istentől, hogy megtérhessenek. Akkor szívünk gazdagabb lesz, hiszen Isten fog uralkodni minden ember szívében. Ezért, drága gyermekeim: imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Az imádság hódítsa meg az egész világot. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1989.07.25.

Drága gyermekek! Ma a szív megújulására hívlak benneteket. Nyíljatok meg Isten előtt, adjátok át neki minden nehézségeteket, kereszteteket, hogy Isten örömmé változtassa azokat. Gyermekeim, nem tudtok megnyílni Istennek, ha nem imádkoztok. Ezért mától határozzátok el, hogy időt szenteltek arra, hogy a csöndben Istennel találkozzatok. Így lesztek képesek Istennel tanúságot tenni a jelenlétemről. Gyermekeim, nem akarlak kényszeríteni benneteket, hanem szabadon, mint Isten gyermekei, adjátok időtöket Istennek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1989.06.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy valósítsátok meg az elmúlt nyolc év során adott üzeneteimet. Ez az idő a kegyelem ideje. Azt szeretném, gyermekeim, hogy mindegyikőtök nagy kegyelmeket kapjon Istentől. Megáldalak, és különleges szeretettel szeretlek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1989.05.25.

Drága gyermekek! Arra hívlak benneteket, hogy nyíljatok meg Isten előtt. Látjátok gyermekeim, miként nyiladozik, és ad életet és gyümölcsöt a természet. Így hívlak benneteket én is az Istennel való életre, és hogy teljesen adjátok át magatokat neki. Veletek vagyok, gyermekeim, s szüntelenül az élet örömébe szeretnélek vezetni benneteket. Szeretném, ha mindannyian felfedeznétek az örömöt és szeretetet, amely egyedül Istenben található, és amelyet egyedül Isten adhat. Isten semmi mást nem akar tőletek, csak önátadásotokat. Ezért, gyermekeim, döntsetek komolyan Isten mellett, mert minden más múlandó. Egyedül Isten örök! Imádkozzatok, hogy felfedezzétek az Istentől kapott élet nagyságát és örömét. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1989.04.25.

Drága gyermekek! Az Istennek való teljes önátadásra hívlak benneteket. Minden, amit birtokoltok, legyen Isten kezében. Így, csakis így lesz öröm a szívetekben. Gyermekeim, örüljetek mindannak, amitek van. Köszönjétek meg Istennek, mert mindez Isten ajándéka. Így életetek során hálát tudtok adni Istennek mindenért, és mindenben felfedezitek Istent, még a legkisebb virágban is. Nagy örömöt fogtok megtapasztalni. Istenre fogtok rátalálni. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1989.03.25.

Drága gyermekek! Az Istennek való teljes önátadásra hívlak benneteket. Arra a nagy örömre és békére hívlak, amelyet egyedül Isten adhat. Veletek vagyok, és minden nap közbenjárok értetek Isten előtt. Azt kérem, gyermekeim, hogy hallgassátok meg és éljétek üzeneteimet. Évek óta hívlak benneteket az életszentségre, mégis messze vagytok tőle. Megáldalak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1989.02.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy szívből imádkozzatok. Ebben a kegyelmi időszakban azt szeretném, hogy mindnyájan egyesüljetek Jézussal. Ám szüntelen imádság nélkül nem tapasztalhatjátok meg az Istentől kapott kegyelmek szépségét és nagyságát. Ezért, gyermekeim, töltsétek be szíveteket mindig, akár egészen kis fohászokkal is. Veletek vagyok, és szüntelenül virrasztok minden szív fölött, amely nekem adja magát. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1989.01.25.

Drága gyermekek! A szentség útjára hívlak benneteket. Imádkozzatok, hogy megértsétek ennek az útnak a szépségét és nagyságát, amelyen Isten különleges módon megmutatja magát nektek. Imádkozzatok, hogy nyitottak legyetek mindarra, amit Isten általatok tesz, és hogy életetek során tudjatok hálát adni Istennek, és örülni mindannak, amit Isten minden egyes ember által tesz. Megáldalak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1988.12.25.

Drága gyermekek! A békére hívlak benneteket. Éljétek a békét szívetekben és környezetetekben, hogy mindenki megismerje a békét, ami nem tőletek, hanem Istentől származik. Gyermekeim, nagy nap ez a mai: örvendjetek velem! Ünnepeljétek Jézus születését az én békémmel. A békével, amellyel mint Édesanyátok, a Béke Királynője jöttem hozzátok. Ma különleges áldásomat adom nektek. Vigyétek el minden teremtményhez, hogy békéjük legyen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1988.11.25.

Drága gyermekek! Imádkozni hívlak benneteket, hogy az imában találkozhassatok Istennel. Isten önmagát kínálja, adja nektek, de azt várja tőletek, hogy szabadon válaszoljatok hívására. Ezért gyermekeim, tűzzetek ki egy időpontot a nap folyamán, amikor békében és alázatban imádkozhattok és találkozhattok Istennel, a Teremtővel. Veletek vagyok, és közbenjárok értetek Istennél. Ezért virrasszatok hát, hogy minden találkozásotok az imádságban, Istennel való örömteli találkozás legyen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1988.10.25.

Drága gyermekek! Minden napra szól a hívásom, hogy valósítsátok meg az üzeneteket, amelyeket adok, különösen azért, gyermekeim, mert szeretnélek közelebb vezetni benneteket Jézus szívéhez. Gyermekeim, ezért ma arra hívlak benneteket, hogy az imádságban szenteljétek magatokat szeretett Fiamnak, hogy mindegyikőtök szíve az övé lehessen. Azután pedig hívlak benneteket, hogy szenteljétek magatokat Szeplőtelen Szívemnek. Azt kívánom, hogy ajánljátok föl magatokat személyesen, és úgy is mint család és plébánia, hogy így kezeim által mindenki Istenhez tartozzon. Imádkozzatok, drága gyermekeim, hogy megértsétek ennek az üzenetnek a fontosságát. Semmit sem magamért, hanem mindent a ti lelketek üdvösségéért akarok. A sátán erős, ezért, gyermekeim, kitartó imával bújjatok anyai szívemhez. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1988.09.25.

Drága gyermekek! Kivétel nélkül mindegyikőtöket az életszentségre hívom. Isten megajándékozott benneteket a szentséggel. Imádkozzatok, hogy ezt jobban megértsétek, s akkor tanúságot tudtok majd tenni Istenről az életetekkel. Drága gyermekek, megáldalak benneteket, és közbenjárok értetek Istennél, hogy utatok és tanúságtételetek teljes legyen, és Isten örömére szolgáljon. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1988.08.25.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy örüljetek az életnek, amelyet Isten ad nektek. Gyermekeim, örvendezzetek a Teremtő Istennek, aki ilyen csodálatosan alkotott meg benneteket! Imádkozzatok, hogy életetek örömteli hála legyen, amely az öröm folyamaként árad a szívetekből. Gyermekeim, szüntelenül adjatok hálát mindazért, amitek van, minden kicsi ajándékért, amit Isten adott, hogy így mindig Isten örömteli áldása szálljon rátok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1988.07.25.

Drága gyermekek! Ma az Istenre való teljes ráhagyatkozásra hívlak benneteket. Mindazt, amit tesztek, amit birtokoltok, adjátok át Istennek, hogy királyként uralkodjon mindenetek fölött. Így Isten elvezethet benneteket általam a lelki élet mélységeibe. Gyermekeim, ne féljetek, mert én veletek vagyok akkor is, amikor azt gondoljátok, hogy nincs kiút, s a sátán uralkodik. Békét hozok nektek. Édesanyátok vagyok, a Béke Királynője. Megáldalak benneteket az öröm áldásával. Legyen Isten a mindenetek az életben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1988.06.25.

Drága gyermekek! Ma a szeretetre hívlak benneteket, amely odaadó és kedves Isten előtt. Gyermekeim, a szeretet minden keserűséget és nehézséget elfogad Jézus kedvéért, aki a szeretet. Ezért, drága gyermekek, imádkozzatok Istenhez, hogy jöjjön a segítségetekre, de ne a ti vágyaitok, hanem az ő szeretete szerint. Adjátok át magatokat Istennek, hogy meggyógyíthasson, megvigasztalhasson és megbocsáthasson mindent, ami akadályoz benneteket a szeretetet útján. Isten így alakíthatja majd életeteket, és növekedni fogtok a szeretetben. Gyermekeim, dicsérjétek Istent a szeretet hálaénekével, hogy Isten szeretete napról napra növekedhessen, egészen a beteljesedésig. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1988.05.25.

Drága gyermekek! Istennek való teljes önátadásra hívlak benneteket! Imádkozzatok gyermekeim, hogy a sátán ne himbáljon benneteket, mint ágakat a szél. Legyetek erősek Istenben. Azt szeretném, ha általatok az egész világ megismerné az öröm Istenét. Életetekkel tegyetek tanúságot Isten öröméről. Ne aggodalmaskodjatok, ne nyugtalankodjatok. Isten segíteni fog nektek, és megmutatja az utat. Azt akarom, hogy minden embert az én szeretetemmel szeressetek, jókat és rosszakat egyaránt. A szeretet csak így hódíthatja meg a világot. Gyermekeim, az enyéim vagytok. Szeretlek benneteket, s azt kívánom, hagyatkozzatok rám, hogy elvezethesselek benneteket Istenhez. Szüntelenül imádkozzatok, hogy a sátán ne tudjon kihasználni benneteket. Imádkozzatok, hogy megértsétek: hozzám tartoztok. Megáldalak benneteket az öröm áldásával. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1988.04.25.

Drága gyermekek! Isten szentekké akar tenni benneteket, ezért a teljes önátadásra hív általam. Legyen a szentmise az életetek! Értsétek meg, hogy a templom Isten palotája; az a hely, ahol összegyűjtelek benneteket, és ahol meg akarom mutatni nektek az Istenhez vezető utat. Jöjjetek és imádkozzatok! Ne másokat figyeljetek, ne szóljátok meg őket, hanem legyen életetek tanúságtétel a szentség útján. A templomok tiszteletreméltó, megszentelt helyek, mert maga az emberré lett Isten lakik bennük éjjel és nappal. Ezért gyermekeim, higgyetek és imádkozzatok, hogy az Atya növelje hiteteket és azután kérjétek azt, amire szükségetek van. Veletek vagyok. Örülök megtéréseteknek és anyai palástommal oltalmazlak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1988.03.25.

Drága gyermekek! Ma is az Istennek való teljes önátadásra hívlak benneteket. Drága gyermekek, nem vagytok tudatában annak, hogy Isten mennyire szeret benneteket. Ezért megengedi hogy veletek legyek, hogy tanítsalak benneteket, és segítsek megtalálni a béke útját. De ezt az utat nem fedezhetitek fel, ha nem imádkoztok. Ezért, drága gyermekek, hagyjatok mindent, és szenteljetek időt Istennek, s akkor Isten megajándékoz és megáld benneteket. Gyermekeim, ne feledjétek, földi életetek olyan mulandó, mint a tavaszi virág, amely ma csodálatraméltó, de holnap már senki sem emlékezik rá. Imádkozzatok tehát, hogy imádságotok, Istennek való önátadásotok útmutatóvá legyen. Így tanúságtételetek nemcsak a jelen, hanem az örökkévalóság számára is értékes lesz. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1988.02.25.

Drága gyermekek! Ma ismét az imádságra és az Istennek való teljes önátadásra hívlak benneteket. Tudjátok, hogy szeretlek benneteket, és szeretettel jövök ide, hogy megmutassam a béke és lelketek üdvösségének útját. Szeretném, ha rám hallgatnátok, és nem engednétek meg a sátánnak, hogy elcsábítson benneteket. Drága gyermekek, a sátán erős, ezért kérem imáitokat azokért, akik az ő befolyása alatt állnak, hogy megmenekülhessenek. Tegyetek tanúságot életetekkel. Szenteljétek életeteket a világ üdvösségéért! Veletek vagyok, és köszönetet mondok nektek, s a mennyben meg fogjátok kapni megígért jutalmatokat az Atyától. Ezért, gyermekeim, ne féljetek! Ha imádkoztok, a sátán egyáltalán nem tud ártani nektek, mert ti Isten gyermekei vagytok, és Isten vigyáz rátok. Imádkozzatok! A rózsafüzér legyen mindig a kezetekben, ez jelezze a sátánnak, hogy hozzám tartoztok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1988.01.25.

Drága gyermekek! Ma ismét a teljes megtérésre hívlak benneteket, ami nehéz azoknak, akik nem Istent választották. Teljes megtérésre hívlak benneteket, drága gyermekeim. Isten megadhatja nektek mindazt, amit kértek tőle. De ti csak betegség, problémák és nehézségek között keresitek Istent. Azt gondoljátok, hogy Isten messze van, nem hallgat meg titeket, nem hallja imáitokat. Nem, drága gyermekek, ez nem igaz! Amikor messze vagytok Istentől, azért nem tudjátok befogadni a kegyelmeket, mert nem erős hittel kéritek. Nap mint nap imádkozom értetek, s szeretnélek egyre közelebb vinni benneteket Istenhez, de nem tehetem, ha ti nem akarjátok. Ezért, drága gyermekek, tegyétek életeteket Isten kezébe. Megáldalak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010. november 5., péntek

1987.12.25.

Drága gyermekek! Örüljetek velem! Örül a szívem Jézus miatt, és szeretném őt ma nektek adni. Azt kívánom, drága gyermekek, hogy nyissátok meg szíveteket előtte, s én szeretettel átadom őt nektek. Azt szeretném, drága gyermekek, hogy Jézus átformáljon, tanítson és oltalmazzon titeket. Ma rendkívüli módon imádkozom értetek, és bemutatlak Istennek, hogy ő megnyilvánulhasson bennetek. Hívlak benneteket, hogy őszintén, szívből imádkozzatok, s így minden imátok Istennel való találkozás legyen. Munkátokban és mindennapi életetekben Istent tegyétek az első helyre. Ma nagyon komolyan kérlek benneteket, hogy hallgassatok rám, s cselekedjetek úgy, amint kérem. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra

1987.11.25.

Drága gyermekek! Ma is hívlak benneteket, döntsétek el, hogy újból teljesen átadtok nekem mindent. Csak így tudlak mindnyájatokat bemutatni Istennek. Drága gyermekek, tudjátok, hogy végtelenül szeretlek benneteket, s szeretném, ha mindnyájan hozzám tartoznátok. Isten azonban mindenkinek szabadságot adott, s én szeretettel tiszteletben tartom, s alázattal meghajlok szabadságotok előtt. Szeretném, drága gyermekek, ha segítenétek, hogy megvalósulhasson mindaz, amit Isten elgondolt ezen a plébánián. Ha nem imádkoztok, nem ismerhetitek meg szeretetemet, és Istennek erre a plébániára és egyenként mindnyájatokra vonatkozó tervét. Imádkozzatok, hogy a sátán ne ragadjon magával benneteket gőgjével és hazug erejével. Veletek vagyok, és szeretném, ha elhinnétek, hogy szeretlek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1987.10.25.

Drága gyermekek! Ma arra szeretném hívni mindegyikőtöket, hogy döntsetek a mennyország mellett. Az út nehéz azoknak, akik nem döntöttek Isten mellett. Drága gyermekek, döntsetek, és higgyétek, hogy Isten az Ő teljességét kínálja nektek. Meghívottak vagytok, válaszolnotok kell az Atya hívására, aki általam hív benneteket. Imádkozzatok, mert az imában eljuthattok a szeretetet tejességére. Megáldalak benneteket és szeretnék segíteni, hogy mindnyájan anyai palástom alatt legyetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1987.09.25.

Drága gyermekek! Ma ismét az imádságra hívom mindegyikőtöket: legyen az imádság élet számotokra. Drága gyermekek, szenteljetek időt egyedül Jézusnak, s ő mindent megad nektek, amit kerestek, s teljességében kinyilatkoztatja magát nektek. Drága gyermekek, a sátán erős, s alig várja, hogy megkísértsen benneteket. Imádkozzatok, hogy ne árthasson nektek, s ne akadályozzon meg benneteket a szentség útján. Drága gyermekek, növekedjetek napról napra az imádság által Isten felé. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1987.08.25.

Drága gyermekek! Ma újra hívom mindegyikőtöket, határozzátok el, hogy megvalósítjátok az üzeneteket! Isten megengedte, hogy ebben az esztendőben is – amelyet az egyház nekem szentelt – szóljak hozzátok, buzdítsalak benneteket az életszentségre. Drága gyermekek, kérjétek Istentől azokat a kegyelmeket, amelyeket általam ad. Kész vagyok rá, hogy könyörögjek Istennél mindazért, amit kértek, hogy életszentségetek teljes legyen. Ezért, drága gyermekek, ne felejtsetek kérni, mert Isten megengedte, hogy kegyelmeket eszközöljek ki számotokra. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1987.07.25.

Drága gyermekek! Kérlek benneteket, hogy mától fogadjátok el az életszentség útját. Szeretlek benneteket, és ezért szeretném, hogy szentek legyetek. Nem akarom, hogy a sátán megtévesszen benneteket ezen az úton. Drága gyermekek, imádkozzatok, s fogadjatok el mindent, amit Isten ezen a keserű úton nyújt nektek. Ugyanakkor, aki ezt az utat választja, annak Isten kinyilvánítja jóságát, s örömmel fog eleget tenni Isten minden hívásának. Ne tulajdonítsatok jelentőséget a kis dolgoknak, vágyakozzatok a mennyország után. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1987.06.25.

Drága gyermekek! Ma köszönetet mondok nektek, s szeretnélek az Isten békéjére hívni titeket. Szeretném, ha mindnyájan megtapasztalnátok szívetekben azt a békét, amelyet Isten ad. Szeretném ma mindegyikőtöket megáldani. Megáldalak benneteket Isten áldásával, és kérlek benneteket, drága gyermekek, kövessétek utamat és éljetek aszerint! Szeretlek benneteket, drága gyermekek, s ezért nem is tudom, hányszor hívtalak benneteket. És köszönöm nektek mindazt, amit szándékaimért tesztek. Kérlek, segítsetek, hogy bemutathassalak benneteket Istennek. Segítsetek, hogy megmenthesselek és az üdvösség útján vezethesselek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1987.05.25.

Drága gyermekek! Arra hívom mindegyikőtöket, hogy kezdjetek el Isten szeretetében élni. Drága gyermekek, készek vagytok arra, hogy bűnt kövessetek el, s gondolkodás nélkül a sátán kezébe adjátok magatokat. Kérlek benneteket, hogy mindegyikőtök tudatosan döntsön Isten mellett és a sátán ellen. Édesanyátok vagyok, s ezért az életszentség teljességére akarlak vezetni benneteket. Azt akarom, hogy mindenki boldog legyen itt a földön, s aztán velem legyen a mennyben. Ez jövetelem célja, drága gyermekek, és ez a vágyam. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1987.03.25.

Drága gyermekek! Ma is az imádságra hívlak benneteket. Tudjátok, drága gyermekek, hogy Isten rendkívüli kegyelmeket ad az imában. Ezért kérjetek, és imádkozzatok azért, hogy megérthessétek mindazt, amit ezen a helyen adok nektek. A szív imájára hívlak benneteket, drága gyermekeim. Tudnotok kell, hogy imádság nélkül nem érthetitek meg, amit Isten veletek eltervezett. Ezért imádkozzatok! Azt szeretném, hogy Isten terve megvalósuljon mindnyájatok által, s növekedjen mindaz, amit a szívetekbe ültetett. Ezért imádkozzatok, hogy Isten áldása megóvhasson benneteket minden fenyegető rossztól. Megáldalak benneteket, drága gyermekek! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1987.03.25.

Drága gyermekek! Ma megköszönöm jelenléteteket ezen a helyen, ahol különleges kegyelmeket adok nektek. Mindnyájatokat arra hívlak, hogy mától kezdjétek el élni azt az életet, amelyet Isten vár tőletek, és kezdjétek el gyakorolni a szeretet és irgalmasság jócselekedeteit. Nem akarom, hogy miközben az üzeneteket élitek, bűnt kövessetek el, ami nem kedves előttem. Ezért, drága gyermekek, éljetek mindnyájan új életet, anélkül, hogy tönkretennétek mindazt, amit Isten bennetek teremtett és nektek adott. Különleges áldásomat adom, s veletek maradok a megtérésetek útján. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1987.02.25.

Drága gyermekek! Ma szeretnélek palástommal beborítani és a megtérés útjára vezetni benneteket. Drága gyermekek, kérlek benneteket, adjátok át az Úrnak egész múltatokat, minden rosszat, ami felgyülemlett szívetekben. Azt szeretném, hogy mindnyájan boldogok legyetek, de a bűnnel ez senkinek sem lehetséges. Ezért, drága gyermekek, imádkozzatok, s az imában az öröm új útját fogjátok megismerni. Az öröm eltölti a szíveteket, s így boldog tanúi lesztek mindannak, amit Fiam és én véghezviszünk általatok. Megáldalak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1987.01.25.

Drága gyermekek! Íme, ma is arra szeretnélek hívni benneteket, hogy mától mindnyájan kezdjetek új életet! Drága gyermekek, szeretném, ha megértenétek, hogy Isten kiválasztott benneteket arra, hogy eszközei legyetek az emberiség üdvösségének nagy tervében. Ti nem tudhatjátok, milyen fontos szerepetek van Isten tervében. Ezért, drága gyermekek, imádkozzatok, hogy az imában megértsétek Isten tervét, amit általatok akar véghezvinni. Veletek vagyok, hogy képesek legyetek egészen megvalósítani. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1987.01.08.

„Drága gyermekek! Szeretném megköszönni nektek az üzeneteimre adott minden válaszotokat. Különösen köszönöm, drága gyermekek, minden áldozatotokat és imátokat, amit felajánlottatok nekem. Drága gyermekek, továbbra is akarok nektek üzeneteket adni, de mától nem csütörtökönként, hanem minden hónap 25-én. Eljött az idő, amikor beteljesedett az, amit az én Uram akart. Mostantól kevesebb üzenetet adok, de továbbra is veletek maradok. Ezért kérlek, drága gyermekek, hallgassátok meg üzeneteimet és éljetek azok szerint, hogy így vezethesselek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”
1987. január 8-án a Szűzanya bejelenti, hogy továbbra is szeretne üzeneteket adni, de ez többé nem heti, hanem havi üzenet lesz, minden hónap 25-én, Marija közvetítésével.

1987.01.01

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy az új évben éljetek a nektek adott üzeneteim szerint. Drága gyermekek, tudjátok, hogy miattatok maradtam itt ilyen sokáig, hogy megtanítsalak benneteket a szentség útján járni. Ezért, drága gyermekek, imádkozzatok szüntelenül, és teljesítsétek az üzeneteket, amelyeket küldök, mert Isten és irántatok érzett nagy szeretettel teszem. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

2010. november 4., csütörtök

1986.12.25.

Drága gyermekek! Ma is hálát adok az Úrnak, mindazért, amit velem tett, legfőképpen azért az ajándékáért, hogy ma is veletek lehetek. Drága gyermekek, ezekben a napokban, az Atya különleges kegyelmeket ad mindazoknak, akik megnyitják a szívüket. Megáldalak benneteket, és azt kívánom, drága gyermekek, hogy ti is felismerjétek a kegyelmeket, s bocsássatok mindent Isten rendelkezésére, hogy megdicsőüljön általatok. Szívem aggódva követi minden lépéseteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.12.18.

Drága gyermekek! Ma újra az imádságra szeretnélek hívni benneteket. Amikor imádkoztok, sokkal szebbek vagytok, mint a virágok, amelyek a hó elmúltával megmutatják teljes szépségüket, és leírhatatlan színekben tündökölnek. Így ti is, drága gyermekek, imádság után tárjátok fel Istennek mindazt, ami szép bennetek, hogy kedvessé váljatok előtte. Drága gyermekek, imádkozzatok, nyissátok meg bensőtöket az Úrnak, hogy szép és harmonikus virággá formáljon benneteket a mennyország számára. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.12.04.

Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy készítsétek elő szíveteket ezekre a napokra, amikor az Úr különösen meg akar tisztítani benneteket múltatok minden bűnétől. Drága gyermekek, erre egyedül nem vagytok képesek, azért vagyok itt, hogy segítsek nektek. Imádkozzatok, drága gyermekek! Csak így lesztek képesek arra, hogy minden rosszat felismerjetek magatokban, és átadjátok azokat az Úrnak, hogy az Úr teljesen megtisztítsa szíveteket. Imádkozzatok tehát szüntelenül, drága gyermekek, és készítsétek fel szíveteket bűnbánattal és böjttel. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.11.27.

Drága gyermekek! Ma is arra hívlak benneteket, hogy szeretettel szenteljétek nekem életeteket, és így szeretettel vezethesselek benneteket. Megkülönböztetett szeretettel szeretlek benneteket, drága gyermekek, s szeretnélek elvezetni benneteket Istenhez a mennybe. Szeretném, ha megértenétek, hogy ez az élet nagyon rövid az örök élethez képest. Ezért, drága gyermekek, ma döntsetek újból Isten mellett. Csak így tudom megmutatni, mennyire kedvesek vagytok nekem, s mennyire vágyom arra, hogy mindnyájan üdvözüljetek, és velem legyetek a mennyben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.11.20.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy megkülönböztetett szeretettel teljesítsetek és kövessetek minden üzenetet, amit közvetítek számotokra. Drága gyermekek, Isten nem akarja, hogy langyosak és határozatlanok legyetek, hanem, hogy mindent adjatok át neki. Tudjátok, hogy szeretlek benneteket, és értetek égek a szeretettől. Ezért, drága gyermekek, döntsetek ti is a szeretet mellett, hogy égjen bennetek a szeretet, s napról napra megismerjétek Isten szeretetét. Drága gyermekek, döntsetek a szeretet mellet, hogy a szeretet uralkodjon mindnyájatokban; de ne az emberi szeretet, hanem Isten szeretete. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.11.13.

Drága gyermekek! Ma is azt kérem tőletek, hogy teljes szívvel imádkozzatok, és napról napra változtassátok meg életeteket. Különösen arra hívlak benneteket, drága gyermekek, hogy imáitokkal és áldozataitokkal kezdjetek el szent módon élni, mert azt szeretném, hogy mindazok, akik részesültek ebből a kegyelemforrásból, a mennyországba jussanak, s az életszentség ajándékát nyújtsák át nekem. Ezért, drága gyermekek, imádkozzatok, alakítsátok napról napra életeteket, hogy szentekké legyetek. Én mindig közel leszek hozzátok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.11.06.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy napról napra imádkozzatok a tisztítótűzben szenvedő lelkekért. Minden léleknek szüksége van imára és kegyelemre, hogy eljusson Istenhez és Isten szeretetéhez. Ezáltal, drága gyermekek, ti is közbenjárókat nyertek magatoknak, akik segíteni fognak életetekben, hogy megértsétek, mennyire nincs jelentősége számotokra a földi dolgoknak, s a mennyország az, ami után vágyakoznotok kell. Ezért, drága gyermekek, szüntelenül imádkozzatok, hogy segítsetek magatokon és másokon is, akiknek imáitokkal örömöt szereztek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.10.30.

Drága gyermekek! Ma is arra szeretnélek kérni benneteket, hogy vegyétek komolyan és teljesítsétek üzeneteimet. Drága gyermekek, miattatok maradtam ilyen sokáig, hogy segítsek nektek megvalósítani minden üzenetet. Ezért, drága gyermekek, irántam való szeretetből teljesítsétek minden nektek adott üzenetemet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.10.23.

Drága gyermekek! Ma is imádkozni hívlak benneteket. Különösen azt kérem, drága gyermekek, hogy imádkozzatok a békéért. Imáitok nélkül, drága gyermekek, nem tudok nektek segíteni, hogy megvalósítsátok az üzeneteket, amelyeket az Úr adott azért, hogy nektek átadjam. Imádkozzatok tehát, drága gyermekek, hogy az imában felismerjétek Isten ajándékát. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.10.09.

Drága gyermekek! Tudjátok, hogy az életszentség útján akarlak vezetni benneteket, de nem akarlak kényszeríteni titeket. Azt szeretném, hogy mindnyájan apró önmegtagadásokkal segítsetek magatoknak és nekem, hogy vezethesselek benneteket, s napról napra közelebb legyetek az életszentséghez. Drága gyermekek, arra sem akarlak kényszeríteni titeket, hogy teljesítsétek üzeneteimet, de ez a hosszú idő, mióta veletek vagyok, annak a jele, hogy végtelenül szeretlek benneteket, s azt szeretném, hogy mindnyájan szentek legyetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.10.02.

Drága gyermekek! Ma ismét imádkozni hívlak benneteket. Drága gyermekek, nem érthetitek meg az imádság értékét mindaddig, amíg azt nem mondjátok magatoknak: ez most az imádság ideje, semmi és senki nem számít, egyedül Isten. Drága gyermekek, megkülönböztetett szeretettel szenteljétek magatokat az imádságnak, s akkor Isten kegyelmekkel viszonozhatja nektek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.09.25.

Drága gyermekek! Hívlak benneteket, hogy saját békétekkel segítsetek másoknak, hogy felismerjék és elkezdjék keresni a békét. Ti békében vagytok, drága gyermekek, s nem tudjátok felfogni, mit jelent a békétlenség. Ezért arra hívlak benneteket, hogy imádsággal és életetekkel segítsetek megsemmisíteni mindazt, ami rossz az emberben, és leplezzétek le a sátán csalásait. Imádkozzatok, hogy az igazság uralkodjon az emberek szívében. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.09.18.

Drága gyermekek! Ma újra megköszönöm mindazt, amit ezekben a napokban értem tettetek. Különösen köszönöm, drága gyermekek, Jézus nevében az elmúlt hét során végbevitt áldozataitokat. Drága gyermekek, elfelejtitek, hogy azért kérem az áldozatokat, hogy segítsek nektek, s elűzzem tőletek a sátánt. Ezért újra hívlak benneteket, hogy Isten iránti különös tisztelettel hozzatok áldozatokat. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.09.11.

Drága gyermekek! Ezekben a napokban, amikor örömmel ünneplitek a keresztet, azt szeretném, hogy számotokra is legyen öröm a kereszt. Különösen azért imádkozzatok, drága gyermekek, hogy szeretettel tudjátok elfogadni a betegséget és a szenvedéseket, úgy, ahogyan Jézus elfogadta. Csak így ajándékozhatom nektek örömmel a kegyelmeket és gyógyulásokat, amelyeket Jézus megenged nekem. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.09.04.

Drága gyermekek! Ma is imára és böjtre hívlak benneteket. Tudjátok, drága gyermekek, hogy segítségetekkel mindent megtehetek, kényszeríthetem a sátánt, hogy ne vezessen titeket a rosszra, és elmenjen erről a helyről. Drága gyermekek, a sátán mindegyikőtökre leselkedik. Különösen a mindennapi dolgokban szeretne zavart kelteni bennetek. Ezért, drága gyermekek, azt kérem tőletek, hogy teljesen Istennek átadott és imával teli legyen minden napotok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.08.28.

Drága gyermekek! Arra hívlak benneteket, hogy legyetek mindenben példakép mások számára, különösen az imában és a tanúságtételben. Drága gyermekek, nélkületek nem tudok segíteni a világnak. Azt akarom, hogy mindenben együttműködjetek velem, még a legkisebb dolgokban is. Ezért, drága gyermekek, segítsetek nekem azzal, hogy szívből imádkoztok, és teljesen átadjátok magatokat nekem. Így tudlak majd tanítani és vezetni titeket azon az úton, amelyet elkezdtem veletek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.08.21.

Drága gyermekek! Köszönöm a szeretetet, amelyet irántam mutattok. Tudjátok, drága gyermekek, hogy végtelenül szeretlek benneteket, és napról napra kérem az Urat, hogy segítsen nektek megérteni, mennyire szeretlek benneteket. Ezért, drága gyermekek, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.08.14.

Drága gyermekek! Arra hívlak benneteket, hogy imádságotok az Úrral való találkozás öröme legyen. Mindaddig nem vezethetlek benneteket, amíg nem érzitek magatokban az ima örömét. Napról napra szeretnélek még tovább vezetni benneteket az imádságban, de nem akarlak titeket kényszeríteni. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.08.07.

Drága gyermekek! Tudjátok, hogy a béke oázisát ígértem nektek, de nem értettétek meg, hogy az oázis körül sivatag van, ahol a sátán leselkedik rátok, s mindnyájatokat szeretne próbára tenni. Drága gyermekek, csak az imádsággal tudjátok legyőzni a sátán minden befolyását ott, ahol vagytok. Veletek vagyok, de szabadságotokat nem vehetem el. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.07.31.

Drága gyermekek! A gyűlölet széthúzást szül, nincs tekintettel senkire és semmire. Arra hívlak benneteket, hogy mindig az egyetértést és a békét hordozzátok. Különösen ott, ahol éltek, drága gyermekek, cselekedjetek szeretettel. Egyetlen eszközötök mindig a szeretet legyen. A szeretettel fordítsátok jóra mindazt, amit a sátán akar birtokolni és elpusztítani. Csak így lesztek teljesen az enyéim, s így tudok majd segíteni nektek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.07.24.

Drága gyermekek! Örülök mindazok miatt, aki közületek a szentség útján járnak, és arra kérlek benneteket, hogy tanúságtételetekkel segítsetek azoknak, akik nem tudnak szentül élni. Ezért, drága gyermekek, a családotok legyen az a hely, ahol az életszentség megszületik. Segítsetek mindenkinek, hogy szentül éljenek, különösen családtagjaitoknak. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.07.17.

Drága gyermekek! Ma azt kérem tőletek, gondolkodjatok el azon, hogy miért maradtam ilyen hosszú ideig veletek. Közvetítő vagyok Isten és köztetek. Ezért arra szeretnélek hívni benneteket, drága gyermekek, hogy mindig szeretettel valósítsátok meg azt, amit Isten kér tőletek. Drága gyermekek, mély alázattal éljetek meg tehát minden üzenetet, amelyet nektek adok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.07.10.

Drága gyermekek! Ma az életszentségre hívlak benneteket. Szentség nélkül nem élhettek. Ezért szeretettel győzzetek le minden bűnt, és szeretettel győzzétek le a benneteket érő nehézségeket. Drága gyermekek, kérlek benneteket, élesszétek fel magatokban a szeretetet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.07.03.

Drága gyermekek! Ma mindnyájatokat imádságra hívlak. Imádság nélkül, drága gyermekek, nem tapasztalhatjátok meg sem Istent, sem engem, sem a kegyelmeket, amelyeket nektek adok. Ezért azt kérem, hogy napjaitokat mindig imával kezdjétek el, és imával fejezzétek be. Drága gyermekek, napról napra tovább akarlak vezetni benneteket az imádságban; ám nem tudtok növekedni, mert nem akartok. Arra hívlak benneteket, drága gyermekek, hogy legyen számotokra első helyen az imádság. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.06.26.

Drága gyermekek! Isten megengedi, hogy vele együtt megteremtsem itt a béke oázisát. Azt kérem tőletek, óvjátok, hogy mindig tiszta maradjon. Vannak, akik hanyagságukkal lerombolják a békét és az imádságot. Tanúságtételre hívlak titeket, életetekkel segítsetek megőrizni a békét. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.06.19.

Drága gyermekek! Ezekben a napokban az én Uram megengedte, hogy még több kegyelmet nyerjek el számotokra. Ezért újra az imádságra akarlak buzdítani benneteket, drága gyermekek! Szüntelenül imádkozzatok! Így majd megadom nektek azt az örömet, amivel az Úr megajándékoz engem. Ezekkel a kegyelmekkel, drága gyermekek, azt szeretném, hogy szenvedésetek öröm legyen. Édesanyátok vagyok, és segíteni akarok nektek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.06.12.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy kezdjétek el élő hittel imádkozni a rózsafüzért. Így tudok majd nektek segíteni. Drága gyermekek, szeretnétek kegyelmeket kapni, de nem imádkoztok. Nem tudok nektek segíteni, mert nem akartok megmozdulni. Drága gyermekek, hívlak benneteket, hogy imádkozzátok a rózsafüzért, és legyen számotokra a rózsafüzér olyan kötelezettség, amit örömmel teljesítetek. Így majd megértitek, hogy miért vagyok ilyen sokáig veletek. Szeretnélek megtanítani benneteket imádkozni. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.06.05.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, döntsétek el, hogy valóban életre akarjátok-e váltani üzeneteimet? Azt szeretném, hogy tevékenyen éljétek meg és továbbítsátok üzeneteimet. Különösen azt szeretném, drága gyermekek, hogy mindnyájan Jézust tükrözzétek vissza, aki be fogja ragyogni ezt a hitetlen, sötétben botorkáló világot. Azt szeretném, hogy világosság legyetek mindenkinek, és tanúskodjatok a világosságban. Drága gyermekek, ti nem a sötétségre, hanem a világosságra kaptatok meghívást. Éljetek hát világosságban. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.05.29.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy valósítsátok meg életetekben Isten és a felebarát iránti szeretetet. Szeretet nélkül, drága gyermekek, nem tehettek semmit. Ezért arra hívlak benneteket, drága gyermekek, hogy váltsátok valóra a kölcsönös szeretetet. Csak így tudtok majd szeretni, elfogadni engem, s mindazokat, akik a plébániátokra érkeznek. Mindannyian megérzik majd rajtatok keresztül a szeretetemet. Ezért kérlek benneteket, drága gyermekek, hogy mától kezdjetek el forrón szeretni azzal a szeretettel, amellyel én szeretlek benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.05.22.

Drága gyermekek! Ma a szeretetemet akarom nektek adni. Nem tudjátok, drága gyermekek, milyen nagy a szeretetem, és nem tudjátok elfogadni. Sokféleképpen akarom kifejezni, de ti nem ismeritek fel. Nem fogjátok fel szavaimat a szívetekkel, ezért nem érthetitek meg szeretetemet sem. Drága gyermekeim, fogadjatok be az életetekbe, s így képesek lesztek elfogadni mindazt, amit mondok, s amire hívlak titeket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.05.15.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, adjátok át szíveteket, hogy átformálhassam, s az enyémhez tehessem hasonlóvá. Azon tűnődtök, drága gyermekek, hogy miért nem tudtok megfelelni annak, amit kérek tőletek. Azért nem sikerül, mert nem adtátok át szíveteket, hogy átalakítsam. Beszéltek, de nem cselekedtek. Arra hívlak benneteket, hogy tegyetek meg mindent, amit mondok. Így veletek leszek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.05.08.

Drága gyermekek! Felelősek vagytok az üzenetekért. Itt van a kegyelem forrása, s ti vagytok az edények, amelyek továbbítják az adományokat. Ezért, drága gyermekek, arra hívlak benneteket, hogy felelősséggel végezzétek a feladatotokat. Mindenki saját mértéke szerint fog felelni érte. Drága gyermekek, azt kérem, hogy adjátok át szeretettel az adományokat másoknak, ne tartsátok meg magatoknak. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.05.01.

Drága gyermekek! Kérlek benneteket, kezdjétek el átalakítani életeteket a családban. Minden család legyen szép, harmonikus virág, amelyet Jézusnak kívánok átadni. Drága gyermekek, minden család éljen imádságban, s ennek gyümölcseit szeretném látni egy napon! Csak így tudlak benneteket mint virágszirmokat odaajándékozni Jézusnak, hogy Isten tervei megvalósuljanak. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.04.24.

Drága gyermekek! Ma az imádságra hívlak benneteket. Drága gyermekek, elfelejtitek, hogy mindnyájan fontosak vagytok. Különösen fontosak az öregek a családokban. Buzdítsátok őket az imádságra. Minden fiatal legyen példa az életével mások számára, tanúskodjanak Jézusról. Drága gyermekek, kezdjetek el megváltozni az ima által, s tudni fogjátok, mit kell tennetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.04.17.

Drága gyermekek! Anyagi dolgokkal vagytok elfoglalva, s az anyagiakban elveszítitek mindazt, amit Isten szeretne adni. Arra hívlak benneteket, drága gyermekek, hogy imádkozzatok a Szentlélek ajándékaiért, amelyekre most szükségetek van ahhoz, hogy tanúságot tehessetek jelenlétemről, s mindarról, amit adok nektek. Drága gyermekek, hagyatkozzatok rám, hogy mindenben én vezethesselek benneteket. Ne foglaljanak le benneteket az anyagi dolgok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.04.10.

Drága gyermekek! Arra kérlek benneteket, hogy növekedjetek a szeretetben. Egy virág nem fejlődhet megfelelően víz nélkül. Ugyanígy ti sem, drága gyermekek, nem tudtok Isten áldása nélkül növekedni. Napról napra kérnetek kell az áldást, hogy megfelelően növekedjetek, és hogy Istennel valósítsátok meg minden munkátokat. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.04.03.

Drága gyermekek! Szeretnélek a szentmise átélésére hívni benneteket. Sokan megérezték már a szentmise szépségét, de vannak olyanok is, akik nem jönnek szívesen. Kiválasztottalak benneteket, drága gyermekek, Jézus pedig kegyelmeit adja nektek a szentmisében. Ezért éljétek meg tudatosan a szentmisét, és jöjjetek örömmel. Szeretettel jöjjetek és fogadjátok el a szentmisét. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.03.27.

Drága gyermekek! Szeretném nektek megköszönni minden áldozatotokat, s a legnagyobbra hívlak titeket: a szeretet áldozatára. Szeretet nélkül nem tudtok sem engem, sem Fiamat elfogadni. Szeretet nélkül nem tudjátok megosztani tapasztalataitokat másokkal. Ezért azt kérem tőletek, drága gyermekek, hogy kezdjétek el életre váltani magatokban a szeretetet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.03.20.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak titeket, hogy odaadással fogjatok hozzá az imához. Szeretnétek megvalósítani mindazt, amit mondok, de nem sikerül, mert nem imádkoztok. Drága gyermekek, kérlek benneteket, nyíljatok meg és kezdjetek el imádkozni. Az ima öröm lesz számotokra. Ha elkezditek, nem lesz unalmas, mert örömmel imádkoztok majd. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.03.13.

Drága gyermekek! Arra hívlak benneteket, hogy kis áldozataitokkal éljétek a nagyböjtöt. Köszönök minden áldozatot, amit bemutattatok nekem. Drága gyermekek! Továbbra is éljetek így, és szeretettel segítsetek bemutatni az áldozatot! Isten meg fog benneteket jutalmazni ezért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.03.06.

Drága gyermekek! Ma ismét arra hívlak benneteket, hogy jobban nyíljatok meg Isten előtt, s így cselekedhessen általatok. Annyi gyümölcsöt fogtok befogadni, amilyen mértékben megnyíltok. Szeretnélek újból az imádságra hívni titeket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.02.27.

Drága gyermekek! Alázatban éljétek meg a nektek adott üzeneteimet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.02.20.

Drága gyermekek! A második nagyböjti üzenetem az, hogy újítsátok meg az imát a kereszt előtt. Drága gyermekek, én különleges kegyelmeket, Jézus pedig a keresztből fakadó ajándékokat ad nektek. Fogadjátok el és éljetek ezek szerint! Elmélkedjetek Jézus szenvedésén, és életetekkel egyesüljetek Jézussal. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.02.13.

Drága gyermekek! Ez a nagyböjt legyen bátorítás számotokra, hogy megváltozzatok. Kezdjétek el ebben a pillanatban. Kapcsoljátok ki a televíziót, s tegyetek félre minden olyan dolgot, ami nincs jó hatással rátok. Drága gyermekek, személyes megtérésre hívlak benneteket. Ez az idő értetek van. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.02.06.

Drága gyermekek! Ez az egyházközség, amit kiválasztottam, különleges és eltér a többitől. Nagy kegyelmeket adok azoknak, akik szívből imádkoznak. Drága gyermekek, az üzeneteket először a plébánia híveinek adom, s azután szólnak másokhoz. Először nektek kell elfogadni az üzeneteimet, azután mások is elfogadják azokat. Felelnetek kell majd érte előttem és Fiam, Jézus előtt. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.01.30.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy mindannyian imádkozzatok azért, hogy megvalósulhasson Istennek minden rátok vonatkozó terve, és mindaz, amit általatok akar véghezvinni! Segítsetek másokat a megtérésben, különösen azokat, akik Medjugorjéba jönnek. Drága gyermekek, ne engedjétek, hogy a sátán úrrá legyen a szíveteken, mert így az ő képmása lesztek, nem az enyém. Arra kérlek, imádkozzatok, hogy jelenlétem tanúi legyetek. Nélkületek Isten nem valósíthatja meg azt, amit akar. Isten mindegyikőtöknek szabad akaratot adott: használjátok fel jól. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.01.23.

Drága gyermekek! Ismét a szívből jövő imára hívlak benneteket. Ha szívvel imádkoztok, drága gyermekek, testvéreitek szívében elolvad a jég, és minden akadály eltűnik. A megtérés könnyű lesz azoknak, akik el akarják fogadni. Olyan ajándék ez, amelyet ki kell esdekelnetek felebarátaitok számára. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.01.16.

Drága gyermekek! Ma is az imádságra hívlak titeket. Szükségem van imáitokra, hogy Isten megdicsőüljön általatok. Drága gyermekek, kérlek benneteket, hallgassatok meg és éljetek anyai kéréseim szerint, mert szeretetből hívlak titeket, hogy segítsek nektek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.01.09.

Drága gyermekek! Arra kérlek benneteket, hogy imáitokkal segítsétek Jézust itteni terveinek megvalósításában. Hozzatok áldozatokat is Jézusért, hogy megvalósíthassa mindazt, amit tervezett, és a sátán semmit se tudjon tenni. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1986.01.02.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy döntsetek egészen Isten mellett. Kérlek benneteket, drága gyermekek, adjátok át magatokat egészen, és képesek lesztek megélni mindazt, amit mondok nektek: nem lesz nehéz számotokra az Istennek való teljes önátadás. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra

2010. november 2., kedd

1985.12.26.

Drága gyermekek! Köszönetet mondok mindenkinek, aki meghallgatta üzeneteimet, s azt tette Karácsony napján, amit kértem. Mától szeretnélek benneteket minden bűntől mentesen a szeretetben vezetni. Engedjétek át nekem szíveteket! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.12.19.

fogjátok érezni Jézus jelenlétét, különösen Karácsonykor. Isten nagy ajándékokat fog adni, ha ráhagyatkoztok. Karácsonykor elsősorban az édesanyáknak szeretném anyai áldásomat adni, a többieket Jézus áldja meg az ő áldásával. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.12.12.

Drága gyermekek! Arra hívlak benneteket, hogy Karácsonykor ünnepeljük együtt Jézust. Azon a napon egészen sajátos módon fogom őt nektek adni. Azt kérem, hogy e napon ünnepeljétek Jézust, és az ő születését. Drága gyermekek, ezen a napon imádkozzatok többet és gondoljatok gyakrabban Jézusra. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.12.05.

Drága gyermekek! Azt kérem, hogy a Karácsonyra bűnbánattal, imádsággal, szeretet-cselekedetekkel készüljetek. Ne az anyagi dolgokra figyeljetek, mert akkor nem tudjátok átélni a Karácsonyt. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra

1985.11.28.

Drága gyermekek! Szeretném mindnyájatoknak megköszönni azt, amit értem tettetek. Különösen a fiataloknak! Azt kérem, drága gyermekek, hogy tudatosan kötelezzétek el magatokat az imádság mellett. Az imádságban megismeritek Isten nagyságát. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.11.21.

Drága gyermekek! Azt szeretném mondani, hogy ez kivételes idő számotokra, akik ehhez a plébániához tartoztok. Nyáron azt mondjátok, sok dolgotok van. Most nincs munka a szántóföldeken: most magatokon dolgozzatok! Gyertek szentmisére, mert ez az idő ajándék számotokra. Drága gyermekek, vannak, akik rendszeresen eljönnek a rossz idő ellenére is, mert szeretnek engem, s különösen szeretnék megmutatni szeretetüket. Azt kérem tőletek, hogy valamennyien mutassátok ki szereteteteket azáltal, hogy eljártok a szentmisére. Az Úr gazdagon meg fog jutalmazni benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.11.14.

Drága gyermekek! Én, az Édesanyátok, szeretlek benneteket, és az imára szeretnélek buzdítani benneteket. Drága gyermekek, fáradhatatlanul hívlak benneteket, még akkor is, ha távol vagytok a szívemtől. Édesanya vagyok, s nagy fájdalmat érzek mindazokért, akik eltévedtek. Könnyen megbocsátok és örülök minden gyermekemnek, aki visszatér hozzám. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.11.07.

Drága gyermekek! A felebaráti szeretetre hívlak benneteket. A szeretetre azok iránt, akiktől rosszat kaptatok. Így majd szeretettel tudjátok megítélni a szívek szándékát. Imádkozzatok és szeressetek, drága gyermekeim! Szeretettel képesek lesztek megtenni azt is, amit lehetetlennek gondoltok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.10.31.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy dolgozzatok az Egyházban. Mindnyájatokat ugyanúgy szeretem, és mindenkitől azt szeretném, hogy annyit tegyen, amennyit csak tud. Tudom, hogy képesek vagytok rá, de nem akarjátok, mert kicsinek és szegénynek érzitek magatokat ezekben a dolgokban. Legyetek határozottak és hozzatok kis virágokat az Egyháznak és Jézusnak, hogy mindenki boldog lehessen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.10.24.

Drága gyermekek! Napról napra szeretnélek szentségbe, jóságba, engedelmességbe, Isten-szeretetbe öltöztetni benneteket. Így napról napra szebbek és felkészültebbek lesztek Uratok számára. Drága gyermekek! Hallgassátok és éljétek üzeneteimet! Szeretnélek vezetni benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.10.17.

Drága gyermekek! Mindennek megvan a maga ideje. Ma arra hívlak benneteket, hogy kezdjetek el dolgozni a szívetekben. Az összes mezei munka befejeződött: arra találtatok időt, hogy a legelhagyatottabb szögletet is kitisztogassátok, de szíveteket elhanyagoltátok. Dolgozzatok többet, s tisztítsátok meg szeretettel szívetek minden zugát! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra

1985.10.10.

Drága gyermekek! Ma is arra szeretnélek hívni benneteket, hogy valósítsátok meg üzeneteimet az egyházközségben. Különösen e nekem oly kedves egyházközség fiataljait szeretném erre buzdítani. Drága gyermekek, ha élitek üzeneteimet, a szentség gyümölcsét fogjátok teremni. Mint Édesanyátok mindegyikőtöket a szentségre hívlak, hogy azt másoknak is átadhassátok. Tükör vagytok a számukra. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.10.03.

Drága gyermekek! Azt akarom mondani, hogy legyetek hálásak minden kegyelemért, amelyet Isten adott nektek. Mondjatok köszönetet az Úrnak minden gyümölcsért, és dicsőítsétek Őt! Drága gyermekek, tanuljatok meg hálát adni a kis dolgokért, akkor majd képesek lesztek megköszönni a nagyokat is. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra

1985.09.26.

Drága gyermekek! Köszönöm minden imátokat. Köszönöm minden áldozatotokat. Azt szeretném mondani, drága gyermekek, hogy éljétek azokat az üzeneteket, amelyeket adok. Különösen a böjtöt tartsátok meg, mert a böjttel megszerzitek nekem azt az örömöt, hogy Isten terve, amelyet Medjugorjéval tervezett, teljesen megvalósul. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.09.20.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy alázatban éljetek meg minden üzenetet, amelyet adok nektek. Drága gyermekek, ne hivalkodjatok azzal, hogy élitek az üzeneteket és azt mondjátok másoknak: „Én életre váltom az üzeneteket!” Ha szívetekben hordozzátok az üzeneteket és aszerint éltek, mindenki észre fogja venni, s így nem lesz szükségetek a szavakra, amiket azok használnak, akik nem hallgatnak rájuk. Nektek nem beszélnetek kell, drága gyermekek, hanem élnetek kell üzeneteimet, és életetekkel kell tanúságot tennetek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.09.12.

Drága gyermekek! Azt szeretném mondani nektek, hogy ezekben a napokban a kereszt legyen a középpontban. Különösen imádkozzatok a kereszt előtt, amelyből nagy kegyelmek áradnak. Otthonaitokban most különösen szenteljétek magatokat a keresztnek. Tegyetek ígéretet, hogy nem sértitek meg és nem gyalázzátok sem Jézust, sem a keresztet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.09.05.

Drága gyermekek! Ma köszönetet mondok minden imáért. Imádkozzatok továbbra is minél többet, így a sátán távol marad ettől a helytől. Drága gyermekek, a sátán terve összeomlott. Imádkozzatok, hogy megvalósulhasson az, amit Isten ebben az egyházközségben tervezett. Különösen megköszönöm a fiataloknak a felajánlott áldozataikat. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.08.29.

Drága gyermekek! Az imára hívlak benneteket, különösen most, amikor a sátán hasznot akar húzni szőlőtök terméséből. Imádkozzatok, hogy ne sikerüljön a terve. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.08.22.

Drága gyermekek! Ma azt szeretném mondani nektek, hogy Isten megpróbáltatást akar küldeni rátok, amit imával legyőzhettek. Isten a mindennapi munkán keresztül próbál meg titeket. Most imádkozzatok, hogy nyugodtan felülkerekedjetek minden próbatételen. Mindenen keresztül, amivel Isten megpróbál titeket, jussatok át Istenre való nyitottsággal, és közeledjetek felé szeretettel. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.08.15.

Drága gyermekek! Ma megáldalak benneteket, s azt akarom mondani nektek, hogy szeretlek benneteket, és arra buzdítalak, hogy éljetek üzeneteim szerint. Ma mindegyikőtöket megáldom azzal az ünnepélyes áldással, amelyet a Mindenható ad nekem. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.08.08.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy most különösen kezdjétek el a harcot az imával a sátán ellen. Most, hogy tudatában vagytok tevékenységének, még többet akar elérni. Öltsetek magatokra fegyverzetet, győzedelmeskedjetek rózsafüzérrel a kezetekben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.08.01.

Drága gyermekek! Azt szeretném mondani nektek, hogy ezt az egyházközséget kiválasztottam, s úgy őrzöm kezemben mint egy kicsiny virágot, amely nem pusztulhat el. Kérlek benneteket, adjátok át magatokat nekem, hogy tisztán és bűntelenül ajándékozhassalak titeket Istennek. A sátán elvette tervem egy részét, és azt akarja, hogy az övé legyen. Imádkozzatok, hogy ez ne sikerüljön neki, mert azt akarom, hogy ti az enyémek legyetek, s Istennek adhassalak benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.07.25.

Drága gyermekek! Vezetni szeretnélek titeket, de nem akarjátok meghallgatni üzeneteimet. Ma arra hívlak benneteket, hogy figyeljetek oda rájuk, s így képesek lesztek megélni mindazt, amit Isten általam akar mondani nektek. Nyíljatok meg Istennek, és Isten cselekedni fog általatok, és megadja nektek mindazt, amire szükségetek van. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.07.18.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy helyezzetek el otthonaitokban minél több megszentelt tárgyat, s mindenki hordjon magán egy megszentelt dolgot. Szenteljetek meg minden tárgyat, így kevésbé fog megkísérteni benneteket a sátán, mert védőpajzsotok lesz ellene. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.07.11.

Drága gyermekek! Szeretem ezt az egyházközséget, és palástommal megoltalmazom minden sátáni cselekedettől. Imádkozzatok, hogy a sátán eltávolodjon ettől az egyházközségtől, s mindenkitől, aki idejön. Így meghallhatjátok Isten valamennyi hívását, s válaszolni tudtok rá életetekkel. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.07.04.

Drága gyermekek! Megköszönök nektek minden áldozatot, amit felajánlottatok. Azt kérem, hogy valahányszor áldozatot hoztok, szeretettel tegyétek. Azt szeretném, hogy ti, akik erőtlenek vagytok, bizalommal kezdjetek el segíteni. Ha bizalom van bennetek, az Úr adni fog. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.06.28.

Drága gyermekek! Mai üzenetemmel az alázatra szeretnélek hívni benneteket. A napokban nagy örömben volt részetek azok miatt, akik idejöttek. Szeretettel beszéltetek tapasztalataitokról. Most arra kérlek benneteket, hogy továbbra is alázattal és nyílt szívvel beszéljetek az ideérkezőkkel. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.06.25.

Marija ezen a napon a következő kérdést intézi a Szűzanyához: „Drága Gospa, mit akarsz tanácsolni a papoknak?”
„Azt kérem, hogy hívjatok mindenkit a rózsafüzér imádkozására. Ezáltal legyőzhettek minden bajt, amivel a sátán a katolikus Egyházat akarja sújtani. Papok, mindannyian imádkozzátok a rózsafüzért! Szenteljetek időt a rózsafüzérre!”

1985.06.20.

Drága gyermekek! Az előttünk álló ünnep alkalmából azt kérem, hogy nyissátok meg szíveteket az Úr előtt, aki minden szív Ura! Adjátok át nekem érzéseiteket, gondjaitokat. Vigasztalni akarlak benneteket megpróbáltatásaitokban. Isten békéjével, örömével, és szeretetével akarlak betölteni benneteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.06.13.

Drága gyermekek! Az évfordulóig azt kérem tőletek, hogy ti, az egyházközség többet imádkozzatok, s ez legyen az Istenre hagyatkozásotok jele. Drága gyermekek, tudom, hogy mindannyian fáradtak vagytok: nem, nem tudjátok átadni magatokat nekem! Ezekben a napokban hagyatkozzatok rám teljesen! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.06.06.

Drága gyermekek! Az elkövetkezendő napokban különféle nemzetiségű emberek érkeznek majd plébániátokra, ezért most a szeretetre hívlak benneteket: szeressétek először családtagjaitokat, akkor majd képesek lesztek befogadni és szeretni az ideérkezőket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.05.30.

Drága gyermekek! Ismét a szívből jövő imára hívlak benneteket. Legyen az imádság a mindennapi táplálékotok, különösképpen most, amikor a szántóföldi munkák annyira kimerítenek benneteket, hogy képtelenek vagytok szívből imádkozni. Imádkozzatok, így minden fáradtságot legyőztök. Az ima öröm és pihenés lesz számotokra. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.05.23.

Drága gyermekek! Ezekben a napokban különösen arra hívlak benneteket, hogy nyissátok meg szíveteket a Szentlélek előtt. Különösen ezekben a napokban a Szentlélek általatok cselekszik. Nyissátok meg szíveteket, hagyatkozzatok Jézusra, hogy szíveteken keresztül munkálkodhasson, és megerősítsen benneteket a hitben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.05.16.

Drága gyermekek! Elmélyültebb imára és a szentmisén való részvételre hívlak benneteket. Azt akarom, hogy a szentmise Isten-élmény legyen. Különösen a fiataloknak szeretném mondani: legyetek nyitottak a Szentlélekre, mert Isten szeretne magához vonni titeket ezekben a napokban, amikor a sátán cselekszik. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.05.09.

Drága gyermekek! Nem, nem tudjátok mennyi kegyelmet ad nektek Isten. Nem akartok előrelépni ezekben a napokban, amikor a Szentlélek különleges módon működik. Szívetek evilági dolgok felé fordul, és azok foglalnak le benneteket. Fordítsátok szíveteket az imádság felé, és kérjétek, hogy áradjon ki rátok a Szentlélek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.05.02.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy szívből imádkozzatok, ne megszokásból. Vannak, akik eljönnek, de nem akarnak elmélyülni az imában. Ezért mint Édesanya szeretnélek figyelmeztetni benneteket: imádkozzatok, hogy minden pillanatban az imádság uralkodjon a szívetekben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.04.25.

Drága gyermekek! Ma azt akarom mondani nektek, hogy kezdjetek hozzá szívetek megműveléséhez ugyanúgy, ahogy a szántóföldet művelitek. Munkáljátok meg és alakítsátok át szíveteket, hogy így Istentől jövő új lélek költözzön belé. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.04.18.

Drága gyermekek! Ma megköszönöm mindnyájatoknak szívetek nyitottságát. Öröm tölt el minden Istennek megnyíló szív láttán, különösen az egyházközségben élők körében. Örüljetek velem! Imáitokat ajánljátok fel azért, hogy a bűnösök szíve megnyíljon. Ez az én vágyam. Ez Isten vágya is általam. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.03.11.

Drága gyermekek! Ma azt akarom mondani mindnyájatoknak ebben az egyházközségben, hogy imádkozzatok különösen a Szentlélek világosságáért. Mától Isten próbára akarja tenni az egyházközséget, hogy megerősíthesse a hitben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.04.05.

Ivanka közvetítésével adott üzenet:

„Ti, az egyházközség tagjai nagy és nehéz keresztet kaptatok, de ne féljetek ezt hordozni. Fiam itt van, hogy segítsen.”

1985.04.04.

Drága gyermekek! Köszönöm, hogy elkezdtetek többet elmélkedni a szívetekben Isten dicsőségéről. A mai nappal meg akartam szüntetni az üzeneteket, mert egyesek nem fogadják el. Az egyházközség azonban útnak indult, s úgy kívánok üzeneteket adni, mint soha azelőtt a történelem folyamán, a világ kezdete óta. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.03.28.

Drága gyermekek! Ma arra kérlek benneteket, hogy imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Az imában a legnagyobb örömöt fogjátok megtapasztalni, és felismeritek a kivezető utat a lehetetlen helyzetekből. Köszönöm, hogy elindultatok az imában. Mindegyikőtök külön-külön nagyon kedves a szívemnek, és köszönetet mondok mindazoknak, akik a családjukban felélesztették az imát. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.03.24.

Ma szeretnélek mindnyájatokat szentgyónásra hívni, még akkor is, ha néhány nappal ezelőtt gyóntatok. Szeretném, ha ünnepemet mindannyian lelketek mélyén átélnétek. Ezt nem tudjátok megtenni, ha nem hagyatkoztok egészen Istenre; ezért hívlak benneteket az Istennel való kiengesztelődésre. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.03.21.

Drága gyermekek! Szeretnék nektek üzeneteket küldeni, ezért ma arra hívlak benneteket, hogy éljétek meg és fogadjátok el azokat. Drága gyermekek, szeretlek benneteket, s különösen kiválasztottam ezt a plébániát, amely kedvesebb nekem, mint a többi, ahol örömmel tartózkodtam, amikor a Mindenható elküldött. Ezért kérlek benneteket, fogadjatok el, drága gyermekek, a saját javatokért! Hallgassatok üzeneteimre! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.03.14.

Drága gyermekek! Valamennyien megtapasztalhattátok már életetekben a világosságot és a sötétséget. Isten minden embernek megadja a jó és a rossz ismeretét. A világosságra hívlak benneteket, amelyet el kell vinnetek azoknak, akik sötétségben vannak. Napról napra érkeznek hozzátok olyan emberek, akik sötétségben élnek. Drága gyermekek, adjátok nekik a világosságot! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.03.07.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy újítsátok meg az imát családotokban. Drága gyermekek, buzdítsátok a legkisebbeket is az imára, s a gyerekek is járjanak szentmisére. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.02.28.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy ezen a héten váltsátok életre a következő szavakat: Szeretem Istent! Drága gyermekek, szeretettel mindent elérhettek, még azt is, amit lehetetlennek tartotok. Isten azt akarja, hogy ez az egyházközség teljesen hozzá tartozzon, s ezt szeretném én is. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.02.21.

Drága gyermekek! Napról napra hívtalak benneteket a megújulásra és az imádságra az egyházközségben, de nem fogadjátok el. Ma utoljára hívlak benneteket. Nagyböjt van, s ti most mint plébánia a nagyböjti időben elindulhattok azon az úton, hogy megszeressétek üzeneteimet. Ha ezt nem teszitek meg, nem akarok több üzenetet adni nektek. Isten megengedte ezt nekem. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.02.14.

Drága gyermekek! Ma van az a nap, amikor üzenetet adok az egyházközségnek, de nem az egész egyházközség fogadja el üzeneteimet, és nem mindenki él eszerint. Szomorú vagyok. Azt szeretném, drága gyermekek, hogy hallgassatok rám, és éljétek üzeneteimet. Minden családnak együtt kell imádkozni, és olvasni a Bibliát! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra

2010. november 1., hétfő

1985.02.07.

Drága gyermekek! Ezekben a napokban a sátán különösen megmutatkozik ebben az egyházközségben. Imádkozzatok, drága gyermekek, hogy Isten terve megvalósuljon, és a sátán minden tette Isten dicsőségét szolgálja. Azért maradtam veletek ilyen sokáig, hogy megsegítselek benneteket a kísértésekben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.01.31.

Drága gyermekek! Ma azt szeretném mondani nektek, hogy nyissátok meg szíveteket Istennek, mint tavasszal a virágok, amelyek annyira vágyakoznak a nap után. Édesanyátok vagyok, és mindig azt szeretném, hogy közelebb legyetek az Atyához, hogy Ő bőségesen megajándékozza szíveteket. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.01.24.

Drága gyermekek! Ezekben a napokban megérezhettétek Isten gyöngédségét az egyházközség megújulásában. A sátán még hevesebben akar dolgozni azon, hogy elvegye minden örömötöket. Az imával teljesen lefegyverezhetitek, és biztonságba kerülhet boldogságotok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.01.17.

Drága gyermekek! Ezekben a napokban a sátán alattomosan harcol az egyházközség ellen, és ti, drága gyermekek, alábbhagytatok az imádsággal, és csak kevesen járnak szentmisére. Tartsatok ki a kísértés napjaiban! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.01.14.

A Szent Szűz üzenete Vicka közvetítésével:
„Drága gyermekek! A sátán igen hatalmas, és minden erejével meg akarja zavarni terveimet, amelyeket veletek elkezdtem. Imádkozzatok, csak imádkozzatok, és ne hagyjátok abba egy pillanatra sem! Kérni fogom Fiamat, minden megkezdett tervem megvalósulásáért. Legyetek türelmesek és állhatatosak az imában. Ne engedjétek, hogy a sátán elbátortalanítson benneteket. A sátán nagy erővel működik a világban. Legyetek éberek!”

1985.01.10.

Drága gyermekek! Ma szeretnék nektek megköszönni minden áldozatot, különösen is hálás vagyok azoknak, akik szívemnek kedvesek lettek, és készséggel jönnek ide. Sok egyházközségi tag nem hallgat üzeneteimre, de azok miatt küldök üzeneteket az egyházközségnek, akik különösen közel vannak szívemhez. Továbbra is fogok üzenni, mert szeretlek benneteket, és azt szeretném, hogy szívből terjesszétek üzeneteimet. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1985.01.03.

Drága gyermekek! Isten ezekben a napokban nagy kegyelmekben részesített benneteket. Ez a hét legyen a hálaadás ideje az Istentől kapott kegyelmekért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.12.27.

Drága gyermekek! Ezen a Karácsonyon a sátán különösen meg akarta zavarni Isten terveit. Ti, drága gyermekek, Karácsony napján ráismertetek a sátánra. Isten azonban győzedelmeskedik mindnyájatok szívében. Legyen továbbra is öröm a szívetekben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.12.21.

Üzenet Karácsonyra Jelena Vasilj által:
„Azt szeretném, hogy legyetek virágok, amelyek Karácsonykor kinyílnak Jézus számára. Olyan virágok, amelyek Karácsony befejeztével sem szűnnek meg virágozni. Azt szeretném, hogy a szíveitek legyenek Jézus pásztorai.”

1984.12.20.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy tényleg tegyetek valamit Jézus Krisztusért. Azt kívánom, hogy a Jézusra hagyatkozás jeléül minden család hozzon egy szál virágot az öröm napjáig. Igen, azt szeretném, ha a családok minden tagja letenne egy szál virágot a jászol mellé, hogy amikor Jézus eljön, láthassa önátadásotokat. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.12.13.

Drága gyermekek! Tudjátok, hogy az öröm ideje közeledik. Szeretet nélkül azonban semmit sem fogtok elérni. Ezért először kezdjétek el szeretni a családotokat, ti mindannyian az egyházközségben, s akkor majd képesek lesztek szeretni és befogadni mindazokat, akik ide jönnek. Legyen ez a hét egy olyan hét, amelyen megtanuljátok, hogyan kell szeretni. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.12.06.

Drága gyermekek! Ezekben a napokban a családi imára hívlak benneteket. Isten nevében sok üzenetet adtam nektek, de nem hallgattatok rám. Ez a Karácsony csak akkor lesz felejthetetlen számotokra, ha elfogadjátok az üzeneteket, amelyeket adok nektek. Drága gyermekek, ne hagyjátok, hogy az öröm napja számomra a legszomorúbb nap legyen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.11.29.

Drága gyermekek! Nem, ti nem tudtok szeretni, és nem tudjátok szeretettel hallgatni azokat a szavakat, amelyekkel hozzátok fordulok. Legyetek annak tudatában, szeretteim, hogy Édesanyátok vagyok, és azért jöttem a földre, hogy megtanítsalak benneteket arra, hogy szeretetből hallgassatok rám, szeretetből imádkozzatok, s nem pedig kényszerből, azért mert keresztet hordoztok. A kereszt által Isten megdicsőül minden emberben. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.11.22.

Drága gyermekek! Ezekben a napokban valósítsátok meg életetekben a fő üzeneteket, és véssétek szívetekbe a következő csütörtökig. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.11.15.

Drága gyermekek! Kiválasztott nép vagytok, és Isten nagy kegyelmeket adott nektek. Nem tudatosítjátok minden egyes üzenetemet. Most csak azt szeretném mondani: imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Nem tudok mást mondani nektek, mert szeretlek benneteket, és azt kívánom, hogy az imában megismerjétek szeretetemet és Isten szeretetét. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.11.08.

Drága gyermekek! Nem tudatosítjátok az üzeneteket, amelyeket Isten küld nektek általam. Ő nagy kegyelmeket ad nektek, de ti nem fogjátok föl. Imádkozzatok a Szentlélekhez, hogy megvilágosítson benneteket. Ha tudnátok, Isten mennyi kegyelmet ad nektek, szüntelenül imádkoznátok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.11.01.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy újuljon meg az imádság otthonaitokban. A munkák befejeződtek. Most szenteljétek magatokat az imának. Családjaitokban az imádság legyen az első helyen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.10.25.

Drága gyermekek! Imádkozzatok ebben a hónapban. Isten megengedte, hogy minden nap kegyelmekkel segítselek, amelyek megvédenek benneteket a gonosszal szemben. Ez az én hónapom, szeretném nektek adni. Ti csak imádkozzatok, és Isten megadja nektek a kért kegyelmeket. Ebben is segíteni fogok nektek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.10.18.

Drága gyermekek! Ma azt kérem tőletek, hogy otthonaitokban minden nap olvassátok a Bibliát. Jól látható helyen tartsátok, hogy mindig olvasásra és imádságra ösztönözzön. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.10.11.

A Szűzanya megemlít egy megpróbáltatást: a betakarítás idején hatalmas esőzések vannak, s komoly károkat okoznak.

„Drága gyermekek! Köszönöm, hogy most is Istennek ajánljátok egész munkátokat, amikor próbára tesz benneteket a gyümölcsök leszedésekor. Tudnotok kell, drága gyermekek, hogy Isten azért próbál meg benneteket, mert szeret. Adjátok át terheteket mindenkor Istennek, s ne aggódjatok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”

1984.10.04.

Drága gyermekek! Ma azt akarom mondani nektek, hogy imáitokkal gyakran megörvendeztettek, de még az egyházközségben is sokan vannak, akik nem imádkoznak, s a szívem szomorú. Ezért imádkozzatok, hogy minden áldozatotokat és imátokat az Úr elé vihessem. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.09.27.

Drága gyermekek! Imáitokkal segítettetek nekem, hogy megvalósuljanak terveim. Továbbra is imádkozzatok, hogy teljesen megvalósulhassanak. Kérem az egyházközség családjait, hogy imádkozzák a családi rózsafüzért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.09.20.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy kezdjetek el szívből böjtölni. Vannak, akik böjtölnek, de csak azért, mert mindenki böjtöl. Szokássá vált, és senki sem akarja megtörni. Kérem azokat, akik az egyházközséghez tartoznak, hogy böjtöljenek hálából, mivel Isten megengedte nekem, hogy ilyen sokáig maradjak itt, ebben az egyházközségben. Drága gyermekek, imádkozzatok és böjtöljetek szívből. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra

1984.09.13.

Drága gyermekek! Továbbra is szükségünk van az imáitokra. Azt kérdezitek, miért kell ennyi ima? Nézzetek körül, drága gyermekek, és látni fogjátok, mennyire úrrá lett a bűn ezen a földön. Ezért imádkozzatok, hogy Jézus győzedelmeskedjen. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.09.06.

Drága gyermekek! Imádság nélkül nincs béke. Ezért mondom nektek, drága gyermekek, imádkozzatok a kereszt előtt a békéért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.08.30.

Ez az üzenet a Križevac-hegyen épült keresztre vonatkozik, amelyet 1933-ban emeltek Krisztus halálának és feltámadásának 1900. évfordulójára.
„Drága gyermekek! A kereszt is szerepelt Isten tervében, amikor építettétek. Különösen ezekben a napokban menjetek fel a hegyre és imádkozzatok a kereszt előtt. Szükségünk van az imáitokra. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”

1984.08.23.

„Imádkozzatok, imádkozzatok!”
A látnok Marija azt mondja, a Szent Szűz megint a mise alatti rend fenntartására hívja az embereket, különösen a fiatalokat.

1984.08.16.

Drága gyermekek! Különösen titeket kérlek, akik ehhez az egyházközséghez tartoztok, hogy éljetek üzeneteim szerint, és adjátok át mindenkinek, akivel találkoztok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.08.14.

Ez a jelenés váratlan volt. Ivan otthon imádkozott, majd készült, hogy a templomba menjen. Váratlanul megjelent neki a Gospa, s azt kérte, adja át ezt az üzenetet a világnak:
„Szeretném, ha a világ velem imádkozna ezekben a napokban. És minél többet! Szerdán és pénteken szigorúan böjtöljenek, minden nap imádkozzák el legalább a rózsafüzért, az örvendetes, a fájdalmas és a dicsőséges titkokkal.”
A Gospa azt kéri, hogy ezt az üzenetet erős akarattal fogadjuk. Különösen az egyházközség tagjait és a környék híveit kéri erre.

1984.08.11.

Drága gyermekek! Imádkozzatok, mert a sátán továbbra is szeretné összezavarni a terveimet. Szívből imádkozzatok, s az imában adjátok át magatokat Jézusnak.

1984.08.02.

Drága gyermekek! Ma boldog vagyok, és köszönöm nektek az imáitokat. Ezekben a napokban imádkozzatok még többet a bűnösök megtéréséért. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.07.26.

Drága gyermekek! Ma ismét a kitartó imára és a bűnbánatra akarlak hívni benneteket. Különösen ennek az egyházközségnek a fiatalsága legyen buzgó az imában. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.07.19.

Drága gyermekek! Ezekben a napokban megtapasztaltátok, hogyan cselekszik a sátán. Mindig veletek vagyok, ne féljetek a megpróbáltatásoktól, mert Isten vigyáz rátok. Én pedig nektek adtam magam, s együttérzek veletek a legkisebb kísértésben is. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.07.12.

Drága gyermekek! Ezekben a napokban a sátán szeretné meghiúsítani terveimet. Imádkozzatok, hogy ne valósuljon meg a terve. Kérni fogom Fiamat, Jézust, adja meg nektek azt a kegyelmet, hogy a sátán kísértéseiben megtapasztaljátok Jézus győzelmét. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.07.05.

Drága gyermekek! Ma azt szeretném nektek mondani, hogy minden munkátokat imával kezdjétek, és imával fejezzétek be. Ha ezt megteszitek, Isten megáld benneteket, és a munkátokat. Ezekben a napokban keveset imádkoztok, és sokat dolgoztok. Ezért imádkozzatok! Az imában fogtok megpihenni. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.06.21.

Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.06.09.

Drága gyermekek! Holnap este imádkozzatok az Igazság Lelkéért, különösen ti, akik az egyházközséghez tartoztok. Szükségetek van az Igazság Lelkére ahhoz, hogy az üzeneteket úgy tudjátok továbbadni, ahogyan én mondtam: anélkül, hogy bármit is hozzáadnátok, vagy elvennétek belőlük. Imádkozzatok, hogy a Szentlélek eltöltsön benneteket az imádság lelkével, hogy így többet imádkozzatok.    Én, mint Édesanyátok mondom nektek: keveset imádkoztok. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra

1984.06.02.

Pünkösd előtt, a Szentlélekhez végzett kilenced alatt a következő üzenetet adja:
„Drága gyermekek! Ma este azt szeretném mondani nektek, hogy ennek a kilencednek a napjaiban imádkozzatok a Szentlélek kiáradásáért családotokban és egyházközségetekben. Imádkozzatok, nem fogjátok megbánni! Isten olyan ajándékokat ad majd nektek, amelyekért földi életetek végéig dicsőítitek őt. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.”

1984.05.31.

Urunk mennybemenetelének ünnepe. Mindenfelől sokan voltak jelen. A Gospa nem adott üzenetet. Marijának azt mondta, hogy szombaton fog üzenetet adni, amit a vasárnapi szentmisén kell kihirdetni.

1984.05.24.

Drága gyermekek! Már mondtam nektek, hogy különleges módon kiválasztottalak benneteket úgy, amilyenek vagytok. Én, az Édesanya mindegyikőtöket szeretem. Ne féljetek semmilyen nehéz pillanatban. Akkor is szeretlek benneteket, amikor messze vagytok tőlem és Fiamtól. Kérlek benneteket, ne engedjétek, hogy szívem vért könnyezzen a bűnben elvesző lelkek miatt. Ezért, drága gyermekek, imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok! Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra

1984.05.17.

Drága gyermekek! Ma nagyon örülök, mert sokan szeretnék magukat felajánlani nekem. Köszönöm nektek. Nem bánjátok meg! Fiam, Jézus Krisztus általam különleges kegyelmekben akar részesíteni benneteket. Fiam örül az önátadásotoknak. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra

1984.05.10.

Sok hívőt megérintett a Gospa utolsó üzenete. Egyesek úgy gondolták, hogy a Szűzanya nem ad több üzenetet az egyházközségnek. De ezen az estén ezt mondta: „Szólok hozzátok, és továbbra is szeretnék szólni hozzátok. Ti csak hallgassatok utasításaimra.”

1984.04.30.

A látnok Marija megkérdezte: „Drága Szűzanya, miért nem adtál üzenetet csütörtökön a plébániának?” Erre a Szűzanya ezt válaszolta: „Nem akarok senkit sem erőltetni olyasmire, ami nem érinti meg, és amit nem akar, habár voltak különleges üzeneteim a plébániának, amelyekkel szerettem volna felébreszteni a hitet minden hívőben. Csak nagyon kevesen fogadták el a csütörtöki üzeneteket. Eleinte elég sokan voltak, de mintegy mindennapi dologgá vált számukra. Az utóbbi időben az emberek csak kíváncsiságból kérdezik meg az üzeneteket, nem pedig hitből, Fiam és irántam való tiszteletből.”

1984.04.19.

Drága gyermekek! Legyetek együttérzőek velem! Imádkozzatok, imádkozzatok, imádkozzatok!

1984.04.12.

Drága gyermekek! Ma arra hívlak benneteket, hogy hagyjátok abba a megszólásokat, és imádkozzatok az egyházközség egységéért. Mert nekem és Fiamnak különleges tervünk van ezzel az egyházközséggel. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra

1984.04.05

Drága gyermekek! Ma este arra hívlak benneteket, hogy tiszteljétek Fiam, Jézus Szívét. Ajánljatok fel elégtételeket a Fiam Szívét sújtó sebekért. Mindenféle bűnnel megsebződött ez a Szív. Köszönöm, hogy ma este is eljöttetek

1984.03.19.

Drága gyermekek! Ma este különösen arra szeretnélek hívni benneteket, hogy kitartóan álljatok helyt a megpróbáltatásokban. Gondoljatok arra, hogy bűneitek miatt ma is mennyire szenved a Mindenható. Ezért, ha szenvedtek, ajánljátok fel Istennek áldozatul. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra.

1984.03.22.

Drága gyermekek! Ma este különösen arra hívlak benneteket, hogy a Nagyböjtben tiszteljétek Fiam sebeit, amelyeket ennek az egyházközségnek a bűneiért kapott. Csatlakozzatok az egyházközségért mondott imáimhoz, hogy szenvedései elviselhetőbbek legyenek. Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra. Továbbra is gyertek minél többen

1984.03.15.

Ma este is, drága gyermekek, különösen hálás vagyok azért, hogy itt vagytok. Szüntelenül imádjátok a Legszentebb Oltáriszentséget. Mindig jelen vagyok, amikor a hívek imádják az Oltáriszentséget. Ilyenkor különleges kegyelmeket kapnak

1984.03.08.

Köszönöm, hogy válaszoltatok hívásomra. Drága gyermekek, ti, akik ebben az egyházközségben vagytok, térjetek meg! Ez a második kívánságom. Így térhetnek meg majd azok is, akik idejönnek.

1984.03.01.

Drága gyermekek! Ezt az egyházközséget különleges módon kiválasztottam, és vezetni szeretném. Szeretettel őrködöm felette, s azt szeretném, hogy mindannyian az enyémek legyenek. Köszönöm, hogy ezen az estén elfogadtátok meghívásomat. Azt szeretném, ha egyre többen lennétek mindig velem és Fiammal. Minden csütörtökön külön üzenetet adok nektek.